Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı babasının danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile Deva Partisi Lideri Ali Babacan’a 2. Cevabını verdi 
Ali Çakıcı’nın Açıklaması 
Kamuoyuna saygılarım ile arz ederim,
Sayın Ali Babacan, Cumhuriyet gazetesindeki açıklamanızı okudum. “Bizi kimse korkutamaz diyorsunuz”. Siz ve sizin gibi muhalefette olan parti mensuplari, hep bir ağızdan zikrettiğiniz  “hükümet ve küçük ortağı”, siz ne Devlet başkanımızın nede Sayın Genel başkanımızın  hassas yerlerinde ki kılı bile olamazsınız . 
Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? 
Arkanıza aldığınız devlet düşmanı  basın mensupları, Türk düşmanları ve özelikle bir elli beşlik Kemal ile  iktidara zarar vermek adına  sürekli babama mafya demekte siniz. Sizde  halk Tv’de aynı şeyleri zırvaladınız. Siz tehdit edilecek adam bile değilsiniz,  mevcut yasal hiçbir siyasi kimliğiniz yok,  Anayasa da herhangi bir güvence altına alınmış bir dokunulmazlığınız mı var ?. 
Bu sözlerimi sol basın hemen tehdit olarak algılıyor. 
Batı ve  şer ittifakının liderleri!, neden dürüstçe  PKK sempatizanıyız ,bu ülkenin bölünmesine tarafız ve  Amerika’nın  uşağıyız diyemiyorsunuz? , eğer biraz sizde ahlak kırıntısı kaldi ise bunlari dürüstçe dile getiriniz. Ama malesef hainin fikri ne ise zikri de odur! Haydi  oradan terbiye kurallarımızı zorlamayınız!
Türkiye’nin Girit’ten başlayıp Dedeağaça kadar çevrildiğini bilmiyor musunuz? 
Türkiye’nin bölünmesi için Anadolu’nun kuzey doğu  ermenistan sınırdan başlayıp, kuzey Irak,   kuzey Suriye ve Doğu Akdeniz’de bu devletin bölünmesi için çaba gösteren yerli işbirlikçiler ve  sizin gibi vatana ihanet edenler, hep bir ağız olmuş konuşuyorsunuz, buna ne hakkınız var ki devletin bekası için mücadeleden cumhur ittifakına sürekli iftira atmaktasınız . 
Dünya,  bir pandemi krizi ile karşı karşıya kalmışken, ve ülkemiz de bunun külfeti ile mücadele ederken,  bu insanlık krizini bile politikaya alet ediyorsunuz.  
Beyinlerinizi,  kalbinizi ve kulaklarınızı teslim ettiğiniz  şeytani düşüncelerden ve üst akıla olan teslimiyetinizden bir an önce vazgeçiniz. 
İsterseniz babama dil uzatınız  yada babama belden aşağıya konuşunuz,  o zaman sizin  adamlığınız dagörmüş oluruz. 
Aziz Türk milletimize,  Sayın Devlet Başkanımıza  ve Sayın Genel Başkanımız  Devlet Bahçeli’ye saygılarımla arz ederim.
Ali Çakıcı

Editör: TE Bilisim