Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Alaattin Çakıcı’nın oğlu Ali Çakıcı ülkücü dedesinin şehit olduğu günde babası Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile açıklamada bulundu
Kamuoyuna saygılarımla arz ederim;
Babam Alaattin Çakıcı ile ilgili sayın Ali Babacan denen, kader arkadaşı sayın Devlet başkanımıza ihanet eden bu devşirme yahudi dönmesine şunu hatırlatmak isterim: Bir tv konuşmasında ABD'de kaldığı 41.state 'de kaldığını söylemektedir.Orada FBİ adına ajanlık yapıp Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili sürekli Abd derin devletine bilgi verdiğini bizler bilmekteyiz. Ali Babacan'ı AK Parti kurulduğu yıllarda Amerikan derin devleti AK Partinin içine yerleştirdi.
Bu vatan haini kalkıp Sayın Genel Başkanımız Devlet Beye babamı hapishaneden çıkardı diye sanki bir mafya devleti oluşumunun temelini atmış gibi suçlayan bu gafil muhbir, CİA ajanı ve Abd derin devletinin Fetö gibi bir Abd uşağı olduğunu Türkiye'de bilenler biliyor.
Millet İttifakı denen aslında şer ittifakı olan HDP, CHP'nin içindeki sahte Atatürkçüler, yolunu şaşırmış bazı İYİ Partililerle yine partisine ve yol arkadaşlarına ihanet eden Ahmet Davutoğlu hepsi bir ağızdan Sayın Devlet Başkanımıza, sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye uluslararası Türk düşmanı devletlerle birlikte sürekli saldırmaktadırlar.
Sayın Ali Babacan, babam kriminal bir suçlu olabilir. Ömrünün 27 yılı hapishanede geçmiş ve bedelini ödemiştir.Bunu o masonik beynine sok!Sizler gibi asla devlet düşmanı olmamıştır. O mafya dediğin babamın anne ve baba tarafından geçmişini birkaç asır araştır.Yedi sülalesinin bir Türkmen olduğunu biliyor musun? O senin gibi Yahudi dönmesi değil.Siz sokakta gördüğünüz her kriminal suçluya aile yapısı bozuk, eğitim düzeyi düşük, kırmızı çizgileri olmayan Amerikan filmlerindeki gibi bir mafya üyesinin aile yapısıyla karıştırıyorsunuz. Mafya babası dediğiniz babam üç çocuk yetiştirdi.Biri üniversitede öğretim üyesi, biri doktora ve yüksek lisans tezini Londra'da vermiş iki kız babasıdır.Ben ise İsviçre'de dört yıl kolejde Leman'da okudum.Üniversite eğitimimi İngiltere'de Ekonomi Mühendisi olarak tamamladım.Türkçe'nin dışında dört dili anadilim gibi konuşuyorum. İngilizce Fransızca, Almanca, Rusça okur, konuşur, yazarım.Ama hiçbir mason locasıyla Türkiye Cumhuriyeti düşmanı bir STK ile senin gibi bir bağım yoktur.O mafya babası dediğin adam yıllarca hücrede yatarak çocuklarına böyle bir eğitim aldırmıştır. Şimdi sana soruyorum. Şer ittifakı ile birlikte hükümet ve Cumhur ittifakına ne zarar verebilirsin boyu yere yakın şişko! Senin okkan, cumhurbaşkanlığı makamına hiç yakışmaz. Sesini ne kadar yükseltirsen yükselt vatan hainlerinin dışında kimse senin sesini duymaz.Babam seni muhatap alıp senin seviyene inmez; çünkü sen seviyesi çok düşük bir adamsın.
Sayın Devlet Başkanımıza,Sayın Genel Başkanımıza, Aziz Türk Milleti'ne saygılarımla arz ederim.
ALİ ÇAKICI

Editör: TE Bilisim