Adana'da 'Şimdi söz Adana’da. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır' sloganları!MHP'nin "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" sloganı ile başlattığı mitinglerin üçüncüsü bugün Adana İstasyon Meydanı'nda düzenleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, büyük bir coşkuyla miting alanına geldi. İşte Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

- Vatan için çarpan yürekler hoşgeldiniz.

-Sözde barış oluyor bu ülkede. AKP ve BDP ayak sürüyor diye bu ülkenin bölünmesine izin vermiyecez.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

-Valın Şerefimizdir. Şerefsizlere bırakılmıyacaktır.

-Vatan çatımızdır kubbemizdir,hayat alanımızdır. Sizler olduğu müddetçe söz konusu olmyacaktır. Her karışında şehit kanı olan bu vatanı namertlere ve nankörlere çiğnetmemeye yeminliyiz.

-Zalimlere vatansızlara günü gösterecek misiniz?

-Sayın Başbakan bu emellere rağmen bu vatanı parçalayamaycaksın.

-Vatan bölünmez,ayrılmaz,ufalanmaz bir bütündür.

-Vatan dünden devir adlığımız yarınlara bırakacağımız içinden doğup içinde yaşayıp mükaddes bir yuvadır.

-Üzerinde yaşadığımız bu toprakları canlarıyla vatandaşlatıran kahraman ceddimizi hayranlıkla anıyoruz.

- Rahay uyusunlar Türk vatanı miilliyet, ülkücü, vatansever yürekler oldukça huzurludur.

-AKP ile birlikte refahımız azalmıştır. Vergiler acımasızdrı,zamlar şiddetlidir,Borçlar birikmiş ve dağ gibi yükselmiştir.

-Başbakan ve yandaşları ceplerini doldurmaya devam ediyor.

-Siz zenginleşmediğinize göre zengin olanlar kimlerdir? Talih kuşu kimlerin başına konumuştur.

-Sizlerin nafakanıza,el emeğinize göz koyanların burnundan getirmek şahsım için bir şeref meselesidir.

-Tükr Milletinin devamlılığı saldıraya uğramıştır.

-Türkiye AKP dönemi öncesine hasret kalmıştır. Bütün kötülükler AKP ile beraber gün yüzüne çıkmıştır. Türkiye'nin bu halinden memnun musunuz? Biliyorum ki hüzünleriniz çoğalmıştır. Başbakan Erdoğan'ın sizinle uğraşacak zamanı yok çünkü o daha büyük işlerin peşinde koşuyor. Bölücübaşı'nı doyurmaya zevklerini tatmin etmeye çalışıyor. 

-63 akıl yoksunu gittikleri her yerde akıllara durgunluk verecek açıklamalar yaıyorlar. 63'lükler hayvanat bahçesini ziyaret etsinler. Hıyanet süreci için daha renkli bir görüntü sergilemiş olurlar.

-PKK'lılar Erdoğan'ın af etmesiyle sevinç çığlığı atıyorlar. PKK militanlarının bir kısmının Türkiye içinde kalacaklar. 

-Bu süreç kötülüktür, kefendir. Sürecin sonu yıkımdır, ihanettir, Türklüğün bitişidir. Çözüm sözleriyle Türk milleti çözülmektedir. Türk milleti çözüm süreci melanetine aldanmayacaktır. Adana'nın kararı bu sürece karşı olmasıyla ortadadır. Düzmece anketlerle çözüme destek çığ gibi arttı diyenler Adana'ya kulak vernmeli.

-Milletimin her türüyle kenetleneceğiz, vatan hainlerini sevindirmeyeceğiz, herkes eşittir. Kürt kökenli vatandaşlarım BDP'yi PKK'yı AKP'yi yere sermelidir. Diyarbakır'dan Bitlis'ten Şırnak'tan Mardin'den gelenleri Adana'dır.


MİTİNG'TEN KARELER


Editör: TE Bilisim