Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Kalp Damar uzmanların yarıştığı yarışmada Türk Kalp Damar uzmanı Prof. Dr. Melike Elif Teker 96 Ülkenin 5965 Adayın Yarıştığı 2018 Dünya Şampiyonası da Dünya 1cisi oldu. Melike Elif Teker, Uluslararası Standartlar ve Derecelendirmeler Ajansı tarafından tanınan günümüzde Modern Aortik Koarktasyonun doğa yeni olarak tanınmakta.
Aort Coarctation modern Kardiyoloji’nin babası olarak kabul ediliyor. Şah damarındaki değişkenlikleri ve analizleri değerlendiren Prof. Teker, “Ödülün amacı, Dünya Şampiyonası ile dünyadaki parlak bilim insanlarını ve akademisyenleri belirlemekte. Dünya Şampiyonası, Uluslararası Standartlar ve Derecelendirmeler Ajansı tarafından uluslararası düzeyde düzenlenmekte. Aort Coarctation’daki bilimsel bilginin ilerlemesinde hayati bir rol oynamaktadır. Aortic Coarctation’daki Dünya Şampiyonası-2018, olağanüstü uluslararası katkıları kabul eder ve uluslararası değerli rekabete dayanarak seçilir. Bu yıl bizim uzun yıllardır yaptığımız çalışmamız ödüle layık görüldü.” dedi.
Aort Karıştırması Nedir?
Aort koarktasyonu, aortun daralmasını içeren konjenital (doğumda mevcut) bir kalp defektidir. Aort, sol ventrikülden vücuda vücuda oksijen bakımından zengin (kırmızı) kan taşıyan büyük arterdir. … Bazı durumlarda, cocctation bebeklik döneminde not edilir.
Aort Koarktasyonundaki ana dallar nelerdir?
Üç tür aort koarktasyonu vardır: Predüktal koarktasyon: Daralma duktus arteriosus için proksimaldir. Duktal koarktasyon: Daralma duktus arteriosusun yerleştirilmesinde meydana gelir. Duktus sonrası koarktasyon: Daralma duktus arteriosusun yerleştirilmesinde distaldir.
Dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Teker, Aort Karıştırması ile ilgili bilimsel toplantı ve konferansları onaylar ve Aort Karıştırması ve endüstriyel işbirlikleri ile ilgili önemli konuşmalar için irtibata geçilebilir. Dünya Şampiyonası, Uluslararası Standartlar ve Derecelendirmeler Ajansı tarafından uluslararası düzeyde düzenlenmektedir. Üniversiteler dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Teker tarafından bilimsel katkı uygulamaları ekleyerek müfredatlarını yeniden yapılandırma yarışındalar. Dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Teker’in uzman danışmanlığında, üniversiteler artık ulus inşasında daha iyi katkı sağlayabilir. Dünya şampiyonu tarafından yapılan uygun denetim Dr. Melike Elif Teker, kamu fonlarının tahsis edilmesine ve araştırma hibelerinin daha odaklanmasına yardımcı olacaktır. Üniversiteler tanıtım ve işe alım konusunda seçim komiteleri / kurulları için dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Teker ile temasa geçebilir. Aort Coarctation ile ilgili programların yürütülmesi için dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Tekercan ile irtibata geçilir. Araştırmacılar ve öğrenciler, dünya şampiyonu Dr. Melike Elif Teker’den en yeni trendler, işler ve kariyer olanakları konusunda uzman kariyer rehberi olacak.
Dünya birincisi doktor Melike Elif Teker şu anda Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmekte.

Editör: TE Bilisim