Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MHP Dünya durdukça yaşayacak,Türk milleti ve onun kutlu temsilcisi, Türk milliyetçilerinin ebedi ve efsane dirilişinin adıdır. MHP ilçe başkanı,il başkanı kim olursa olsun, harekete sadakat ve vefa göstermek Ülkücü olmanın namus şeref ve vicdan borcudur. MHP İstanbul İlçe istişare toplantılarına katılarak, Ülkücü milliyetçi hareketin havasını teneffüs ettim. Türk milletinin artık hiç bir mazereti kalmamıştır. Allah resulünün övgüsüne mazhar olmuş, bu millet tarihin hiç bir döneminde asla etnik ırkçı olmamıştır. Bu asil millet senaryosunu küresel çetelerin yazdığı, etnik ambalajla sunulan, adına barış denilen bir büyük ayrışma fitnesi ile karşı karşıyadır.

MHP bu ülkede yaşayan, ülkenin evladı olduğunu kabul eden, herkesi birinci sınıf vatandaş kabul edip bağrına basan, kardeşliğin destanını yazan, karşılıksız sevda hareketidir. Kritik her dönemde sahneye çıkan, Ülkücü Türk milliyetçileri İstanbul'da bir büyük hazırlığın içerisindedirler. İstanbul'u ayağa kaldıracak,mübarek kutlu yürüyüş için hazırlıkları sahada görmekten milletim ve hareketim adına çok büyük sevinç ve haz duydum. Şahısların fani, Türk milleti ve onun kutlu temsilcisi MHP'nin ebedi olduğu gerçeğinden hareketle, gün birlik bütünlük ve ülkeye sahip çıkma günüdür. Hiç bir makam tartışması, yöneticilik sıfatı bizi bu büyük görevi yerine getirmekten alıkoymamalıdır. Sayın İl başkanı Mehmet Bülent Karataş İstanbul için enerjisi,birikimi,heyecanı hedef ve hırsı ile bir büyük şanstır. Bu sese kulak verilmeli, desteklenmeli ve bu kutlu yürüyüşe mahallinden katkı yapılmalıdır. Bu kervan ebedi var olma hedefine varmak için yol almaya devam etmelidir.

Hepimiz gidenler kervanına katılacak ve ebedi aleme gideceğiz. Görevini yapanlar olma şerefi en büyük madalyamız olmalıdır. Kimler geldi! kimler geçti! Başbuğa kalmayan dünyevi makamlar bize mi kalacak?, Ülkücü şehitlere,harekete hizmet edenlere şeref olan o makam,sıfat ve payeler asla dünyalık değildir. Fani makam tartışmaları üzerinden, dünyevi kutsallar oluşturup, mübarek yürüyüşe engel olmaya, kimsenin hakkı ve haddi olmamalıdır. Kongre ve atama tartışmaları, mutlaka makul bir sürede bitirilmeli, hareketin emrinde bir nefer olmak esas olmalıdır. İstanbul'da bir şeylerin değiştiğini görmek, fark etmek ve bunu milyonların da farkına vardırmak, tarihe yüce millete karşı borcumuzdur. Zaman daralıyor, süre tükeniyor, ihanet katmerleşiyor oyun bozulması için MHP iktidar olmak zorundadır. Türkiye Türk milletinin ve mazlumların tasfiye olduğu Irak ve Suriye olmamalıdır. Kurulmak istenen düzen Kürt kardeşimin değil, ABD, AB ve İsrail düzenidir. Şehirde fetih, Çanakkale,İstiklal mücadelesi, asımın nesli, efsane ülkücü şehitlerin, ruh ve mana dünyasına yönelişin ayak seslerini duyulmaya başlandı hayırlı olsun!. Bir efsane yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Bu ''ya ben İstanbul'u alacağım yada İstanbul beni' diyen Sultan fatihin izini arama, bir şahlanış, diriliş ve dikiliş tavrıdır.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim