Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Fatih Portakal, bugün sosyal medya hesabı üzerinden, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir anket yaptı. Tepki çeken ankette takipçilerine, “Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı?” sorusunu yöneltti.

MHP'nin resmi twitter hesabından atılan "Foxtv'nin soytarısı" şeklindeki hakaret mesajına canlı yayında tepki gösteren Fatih Portakal; "Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen." dedi.

Ünlü sunucu Fatih Portakal; canlı yayında Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerinden sonra tepkisini şöyle ortaya koydu. 'Ha bu arada MHP’den bana yapılan bir hakaret var. Bunu söylemeden geçmeyeceğim. FOX TV’nin soytarısı demişler benim için.. Enteresandır, twitter’dan bir soru sordum. Hak etmiyorum ben bunu. Ben Cuma günü sayın Genel Başkan’a geçmiş olsun diyen bir insanım. Ben soytarı da değilim. Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen.' Portakal genel bir değerlendirmede bulunarak şöyle devam etti; 'Millet birbirine maalesef hakaret ediyor. Özellikle siyasetçiler, çünkü kendilerini güçlü zannediyorlar. Hayır güçlü değilsiniz. En az benim kadar eşitsiniz. Ben de sizin kadar eşitim, o kadar.'

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ? Portakal, Twitter hesabından, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili bir anket yaptı. Fatih Portakal takipçilerine, “Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı?” sorusunu yöneltti. MHP’nin resmi Twitter hesabından ise Fatih Portakal'a hakarete varan sözler sarfedildi. Portakal hakkında, “Fox TV’nin Soytarısı Fatih Portakal Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim