Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Açılım zedelenmesin ve Kürt baharı devam etsin diye teröristlerin yaptığı alçakça eylemleri duyurmayan,haber ve yorumlarında zerre kadar bahsetmeyen medya kuruluşlarına inat Genel Kurmay Başkanlığı kendi sitesinde askerlerimizin şehid edilmesi,bayrağımızın yakılıp yırtılması,yolların trafiğe kapatılması gibi olayları gün be gün vererek vatandaşlarımızı bilgilendirmektedir.

Genel Kurmay Başkanlığı’nın bu sosyal sorumluluğu yerine getirirken bazı vatandaşlarımızın haklı olarak’’Ey Genel Kurmay Sen bu Ülke de bostan korkuluğumuzun,PKK yı durduracak ,teröristi vuracak olan sensin’’ şeklindeki serzenişleri ilk etapta mantıklı gibi görünse de ,bir de madalyonun diğer tarafı vardır.

AKP iktidarı müzakere yaptığı Abdullah Öcalan’la olan görüşmelerini hukuki bir zemine oturtup,PKK ya karşı askerin elinden operasyon yapma hakkını alıp Valiliklere vermiştir.’’Açılım bir Devlet projesidir.Buna kim karşı çıkarsa ezeriz’’ şeklinde bir siyasi ortaya koyarak kurum ve kuruluşların elini kolunu bağlamıştır.

Keza korucuların PKK ya karşı savaşmaması gerektiği yönünde içişleri Bakanlığı tarafından koruculara silahlarınızı kullanmayın denilmiştir.Hal böyle olunca Devletin milli refleksleri kırılmış,Kürt vatandaşlarımızı isyana sürükleyecek politikaların da bu çözüm süreciyle birlikte önü açılmıştır.AKP nin PKK yı dağdan indirme maksadıyla başlattığı sözde çözüm süreci tam anlamıyla bir çözülme sürecine dönmüş ve etnik kavgaları körükleyecek hale gelmiştir.

İşte bu bağlam da Türk Ordusunun karargahı olan Genel Kurmay Başkanlığı PKK nın bu saldırılarının memleketimize ve milletimize verdiği zararları internet istesinden vererek vatandaşlarımızı bilinçlendirmiş ve adeta tarihe bir not düşmüştür.

Gelecekte ortaya çıkabilecek bir isyan ve kalkışma durumunda Türk Ordusu’’Ben elimden gelen her türlü uyarıyı yaptım.Devleti alinin menfaatleri gereği şimdi de bu isyanı bedeli ne olursa olsun bastırmak benim hakkım ve hukukumdur’’ diyecektir.

Mesaj gayet açıktır.Ve o gün Türk Milleti bu mesajı destekleyecektir.

ERTUĞRUL KALAFAT
Editör: TE Bilisim