YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 

HDP'li İdris Baluken, TBMM'de söz hakkı verilen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'a "Grup başkanvekili de değil, neden söz verdiniz" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda bugün, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin kürsüde yaptığı konuşmanın ardından MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın'dan söz istedi.

OKTAY VURAL'A "GRUP BAŞKANVEKİLİ DEĞİL" DEDİ

Oktay Vural'ın söze girmesiyle ayaklanan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Meclis Başkanvekili'ne "Sayın Başkan Oktay Bey'e hangi gerekçeyle söz verdiniz, grup başkan vekili de değil" dedi. Ahmet Aydın, 'Benim takdirime karışmayın' dese de Baluken'in ısrarla Vural'ın grup başkanvekili olmadığını söylemesi MHP'de gülüşmelere neden oldu.

"BU KONUŞMAYI YAPMIŞ OLMASININ AYIBI KENDİSİNE AİTTİR"

Araya giren Oktay Vural, Baluken şöyle yanıt verdi:

"Sayın Başkanım grup başkan vekili olduğumu bilmeyenin bu konuşmayı yapmış olmasının ayıbı kendisine aittir. Dolayısıyla kendi yanlışını size düzelttirmek istemesi de bir garabettir doğrusu. Grup başkanvekili olup olmadığı sorgusunu kendisine de iletmek lazım, kendisi grup başkan vekili mi, değil mi diye. Dolayısıyla bir grubun söz hakkı varken başka bir grubun bu konuda dil uzatması haddine değildir. Önce haddinizi bileceksiniz"

Editör: TE Bilisim