Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Teşkilatı seçimlerde başarısız olduğu gerekçesiyle çeşitli tepkilere neden olmuş ve Abdurrahman Başkan'ın istifası istenmişti. İstifa ettiği söylentileri kısa zaman içinde medyada da yer bulmuştu. 

Ancak kısa bir zaman önce MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan görevi başında olduğunu bildirmesi ile birlikte sessiz bekleyiş bozularak mhp camiası yeniden hareketlenmeye başladı.

30 mart yerel seçimlerde seçilen belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanlarıyla  MHP İl Teşkilatında bir toplantı yaparak teşkilatın içinde bulunduğu durumu gözden geçirdi. daha sona 3.Bölge ilçe başkanları ile MHP Avcılar İlçe Teşkilatında bir toplantı düzenleyerek yeniden yapılanmaların temelleri atıldığı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan'ın  iyi bir insan olduğu ve fakat teşkilatı yönetmekte aciz kaldığı yönünde bir takım eleştirilere maruz kalmıştı. 

Ekip çalışmasının  teşkilat nezdinde çok önemli olduğu ve İstanbul gibi kalabalık bir şehirde bunun daha bir önem kazandığı ortak bir kanaat gibi görülüyor. Başkan'ın kendisini, çevresini ve teşkilat yöneticilerini gözden geçirmesi ve gerekli düzenlemeleri en kısa sürede yaparak Teşkilatı aktif hale getirmesi gerektiğini söyleyenlerin sayısı da az olmadığı duyumlar arasında...
Editör: TE Bilisim