Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Dün Diyarbakır'da gerçekleştirilen IŞİD operasyonun ardından bu sabah da Sultanbeyli'de, terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle Sultanbeyli'de tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Sultanbeyli 'de polis daha önce tespit dilen bir çok adrese operasyon yaptı. Adreslerden biri de Fatih Bulvarı'nda bulunan bir fırının üst katındaki daireye yapıldı. Düzenlenen operasyon sırasında polis ekiplerinden kaçmak isteyen bir şüpheli, binanın ikinci katından düşerek yaralandı. Şüpheli olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Operasyon düzenlenen fırının üst katındaki dairede duvarda "Tevhide Çağrı" şeklinde pankart asılı olduğu görüldü. Operasyon yapılan başka bir adreste polisin el koyduğu bilgisayar kasasını aracın bagajına koyduğu görüldü. Operasyon kapsamında gözaltına alınmak istenen bir şüphelinin ise birinin de ormanlık alana kaçtığı bildirildi. Operasyon hakkında detaylı bilgi verilmezken operasyon düzenlenen adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi.
Editör: TE Bilisim