YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
İŞTE GENEL YAYIN YÖNETMENİ SABRİ ŞENEL'İN MHP İSTANBUL YORUMU 

İstanbul'da çok yakında MHP fırtınası başlıyor.MHP il başkanlığı seçimleri ile tamamlanan seçim süreci ile şehir tarihinde görülmedik biçimde MHP ye destek vermeye hazırlanıyor.

İş umudu, gelecek umudu, siyasi rüşvetle sömürülen, iş, aş ve rızk kölesi yapılmak istenen onurlu insanlarımız ariftir.

Ariflerin tokadı çok zariftir.İşte İstanbul bu zarif nazik tokatla sandıkları patlatacaktır. O sandıklardan üç hilaller fışkıracak, baharda toprağı yarıp çıkan tohumlar gibi bereket umut ve mutlu geleceğimiz olacaktır.

Ülkücü hareketin 46 yıllık tarihinde bu hareketle nerede ne surette olursa olsun gönül bağı kuran herkes vicdanlarının sesini dinleyecek ve bu karanlık kabus inşallah bitecektir.

Ülkücüler bu kez mazeretsiz MHP de kenetleniyor.

Muhteşem bir kasırga,yıldırım şimşekle rahmet sağanağına dönüşerek her meleğin bir yağmur damlasını yer yüzüne taşıması ile oluşacak sel tüm kirliliği pisliği temizleyecek pırıl pırıl yeni bir dönem başlayacaktır.

Allah'ın gücü ile sual olunur mu?

Güç gösterilerine karşı gerçek gücün ilahi ikazı yakındır inşallah! Kan ağlıyor mazlumlar! ırzına geçilen, namus abidesi ümmetin yetimleri, Suriye, Irak topraklarından feryatlarını aracısız perdesiz yaratana ulaştırmıştır.

Artık sözün bittiği, ellerin semaya açıldığı, samimiyet testleri ile, artık fetih şehri başta ülke çapında ayaktayız. Mazlum yurtlarına destek için ayağa kalkmak ve kutlu yürüyüşün yolda dizilen kervanına katılmak şart olmuştur.

İstanbul'da yakında çatıları uçuran fırtına gibi esen ters rüzgar bütün koltukları tahtları alaşağı edecektir.

Rüzgarı arkasına aldığını söyleyen gurur kibir abideleri,rakiplerini acımasızca imar rantı ile ezenler bu sefer kaybedecektir.

Bir ters fırtına esecek ve her şey düzelecek öksüz yetim garip çaresiz bayram edecektir.Kopacak milli deprem, milli devlet güçlü iktidarı kuracaktır.

Biriken enerji her şeyi çözecektir.

Ümraniye'de yaktığımız meşale, estirdiğimiz fırtına inşallah ilin tamamında seçimde kendini hissettirecektir.

Anadolu'ya yurdun her tarafını bu rüzgar etki altına alacak ve Türkiye 7 Haziranda MHP iktidarına uyanacaktır inşallah! Buna inanmayan sussun gölge etmesin inanları takip etsin kutlu kervan yola çıkmıştır.

Gazamız mübarek olsun! Allah yar ve yardımcımız olsun! İstanbul evlatlarını izlemeye ve destek vermeye devam etsin, sürprizlere devam edeceğiz.

Bu sefer kurulan haram saltanatın tuzaklarını ters yüz edeceğiz. Siyasi tarihi yeniden yazacağız inşallah! İstanbul'u ilçe ilçe sallayacak heyecan ve duygu yoğunluğu devasa projeler hazır.Dahası yolumuz şehitlerin vasiyet ettiği yoldur!

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim