Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Bugün MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli'yi İstanbul'a girişinden sonra yakından izledim ve gözlemledim.
Yıllardır İstanbul'da yaşıyorum bir çok bayramlaşma programına katıldım.Bugün gerçekten MHP mensupları ve Türk milleti adına, farklı bir gün yaşadık.
Baştan sona heyecan dolu coşkulu bir bayramlaşma programını zevkle, mutlu bir şekilde, ümitleri tazeleyerek, akitleri yenileyerek, gelecek adına bilenerek zafer için inanç tazeledik.

Bu muhteşem kalabalık, yüzlere yansıyan tebessümler, adeta dosta güven düşmana gözdağı veren bir meydan okuma tablosu çizdi.
Bu inanmışlık, kenetlenme MHP İstanbul il başkanlığının işin başında nasıl bir sinerji ve heyecan fırtınası oluşturduğu gözlerden kaçmadı.
Bu daha işin başı, daha sonra hangi ilklere imza atılacağından asla şüphemiz olmayan toparlanış, silkiniş bizi ve camiamızı Türk milletini heyecana boğdu.
Salondaki o muhteşem tablo sayın Türkmen beyi Genel başkanımız Devlet Bahçelinin son derece beğeni toplayan konuşması ile adeta tamamlanan bir güzel gelecek tablosu çizdi.

Bu tablo şu mesajı verdi artık MHP İstanbul'da şahlanışta, şehir evlatları ile buluşuyor ve ayağa kalkıyor.
Bu büyük buluşma Anadolu'da çok büyük iktidar fırtınası ile Türk milletinin makus talihi yenilecek ve ülke rahatlayacaktır.
İstanbul hep MHP açısından bir handikap ve şikayet edilen bir ildi, ama bugün artık hareketin sırtından bu kambur kalkıyor. 
Ülkenin geleceği için hareketin lokomotifi MHP İstanbul oluyor.Bunu bugün buradan bizzat gözlemledik.
Bu sevindirici gidişat daha çok Ülkücü camia ve İstanbul adına büyük güzelliklere kapı aralayacaktır.
Aslında şehir MHP li yutan bir anafora dönmüştü, ama bu kütü kader değişiyor.Artık MHP İstanbul bir cazibe merkezi haline gelmiştir.
Bunu bizler bizzat yerinde mutfağında gözlüyoruz şehir sakinleri artık MHP yi konuşuyor.
Bu tablodan son derece memnun olan sayın Devlet Bahçeli il başkanına teşekkürlerini bizzat aktarıyor genel başkanın konuşmasına bizzat şahit oluyoruz.
Genel başkan bu muhteşem tablodan çok memnun, partililer memnun yurt içinden ve dünyanın her tarafından pozitif tepkiler geliyor. 
Bir büyük mantalite değişikliği ile şehrin her kesiminden MHP nin ayak seslerinin geldiğini sizlere müjdeliyorum.
Bu tespitimi biraz abartılı bulanlar, MHP İstanbul il başkanlığını izlemeye ve bugün için tarihe not düşebilirler.
Bu MHP İstanbul il başkanlığı çok konuşulacak, bu sevgi, samimiyet, saygı selinin önünde hiç bir engel duramaz.
Bugün salonda eller mevlaya bir kez açılmış, şehitler, erenler, alperenler Ülkücü şehitler ve başbuğ Alpaslan Türkeş'in ruhları salonda sanki yanımızdaydı.
Teşekkürler sayın Mehmet Bülent Karataş, teşekkürler sayın Türkmen beyi Devlet Bahçeli, teşekkürler mübarek hareketin kutlu yolcusu ülkücü milliyetçi hareketin mensupları, teşekkürler İstanbul artık ümitler yeşeriyor gelecek bizi biz geleceğiz!
Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim