Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Kilis Valiliği, Suriye tarafından geldiği tahmin edilen 3 roket mermisinin atıldığını, bunlardan 1'inin okula isabet ettiğini bildirdi. Açıklamada okulda görevli olan 1 kadının hayatını kaybettiği, 1 öğrencinin de yaralandığı belirtildi.
Kilis Valiliği: Suriye’den 3 roket mermi atıldı

Kilis Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, atılan 3 roket mermisinden 2'sinin boş araziye 1'inin ise 4 okulun bulunduğu bölgedeki Nazlı Ömer Çetin İlkokulu’na isabet ettiği kaydedildi. Patlama sonucu 1 kadının hayatını kaybettiği, bir kız öğrencinin de yaralandığı ifade edilen açıklamada,

“Saat 09.30 sıralarında Suriye’den geldiği tahmin edilen 3 roket mermisinden 2’sinin boş araziye düştüğü, 1 roket mermisinin ise 4 okulun bulunduğu okullar bölgesindeki Nazlı Ömer Çetin İlkokulu'na isabet ettiği anlaşılmıştır. Patlama sonucunda okulda görevli olan 1 kadın hizmetli hayatını kaybetmiş, diğer okuldaki 7. sınıfta okuyan bir kız öğrencimiz yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştır. Olayda hayatını kaybeden personelimize Allah'tan rahmet ve yaralı öğrencimize acil şifalar dileriz.” denildi.

Editör: TE Bilisim