Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Bugün yeniden sokağa çıkma yasağının uygulanmaya başladığı Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristler askeri aracın geçişi sırasında hendeğe tuzakladıkları bombaya infilak ettirdi. Patlama sonucu 6 polis yaralandı. 
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde sabah saat 07.00 itibari ile uygulanmaya başlayan sokak çıkma yasağı kapsamında operasyon başlatıldı. Operasyonda 6 polis yaralandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Bugün sabah 07.00 itibari ile Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin Fırat, Dicle, Abdulkadirpaşa ve Yenişehir Mahalleleri'nde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlandı. Güvenlik güçleri, sabah 06.00 itibari ile terör örgütü PKK'nın açtığı hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak amacıyla operasyon başlattı.

ABDULKADİRPAŞA MAHALLESİ'NDE TUZAKLANAN BOMBA PATLATILDI

PKK'lı teröristler, askeri aracın geçişi sırasında Abdulkadirpaşa Mahallesi'nde bulunan hendek içinde tuzaklanan el yapımı bombayı infilak ettirdi. Bombanın patlamasıyla 6 polis yaralandı. Yaralanan 6 polis, ambulanslar ile Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı askerler tedavi altına alındı. Zırhlı askeri araç büyük hasar görerek kullanılamaz hale geldi. Mahallelerin başında polis nöbet tutarken silah ve patlama sesleri duyulmaya devam ediyor. Zırhlı polis araçların sık sık mahallelere girdiği görüldü.

SURİYE REJİMİ HELİKOPTERİ DEVRİYE UÇUŞU YAPTI

İlçede sık sık yankılanan silah sesleri, sınırın karşısında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde duyulmasının üzerine Suriye rejimi helikopterinin sınır hatta yakınlarında devriye attığı görüldü.
Editör: TE Bilisim