Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Ümraniye MHP ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katılan MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Bülent Karataş”Bu dava şehit kanları ile sulanmış gözlerini kırpmadan hayatlarının baharında ahirete yolculuk eden Mustafa Pehlivan’ların davasıdır. Öyle boş koltukta oturarak boş reislik olmaz “dedi.

Mehmet Bülent Karataş”İstanbul’un her bir ilçesinde bize uzanan dost elini sıkarak vatandaşlarımızın gönlüne taht kuracağız. Allah çalışan samimi kulların emeklerini hiçbir zaman ziyan etmez” dedi.

MHP il başkanı ilçe istişare toplantısına katıldı.İstişare toplantısında mahalle başkanları mahalle sorunlarını dile getirdi.İlçe başkanın kısa bir selamlama ve ilçe ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı.Parti içi istişare toplantısı olması hasebi ile sınırlı katılımın olduğu toplantı ilçelerde devam eden toplantıların devamı olarak gerçekleşti.İl başkanı Mehmet Bülent Karataş yaptığı beğeni ile karşılanan konuşmasında "bir büyük iktidar yürüyüşünün temellerini atmak için harekete geçtik.İstanbul'da yoğun bir tempoyla çalışarak şehri kucaklayacak ve ayağa kaldıracağız.MHP artık İstanbul'da artık başarını zaferin adresi olarak anılacaktır."Karşılık soru cevap şeklinde geçen toplantı, yüzlerde sevinç belirtilerine, yeni ümitlerin yeşermesine ve pırıltı oluşmasına sebep oldu.Toplantıdan çok memnun oldukları gözlenen katılımcılar gelecek adına heyecan tazelediler.











Editör: TE Bilisim