Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP İstanbul il başkanlığına atanan Mehmet Bülent Karataş İstanbul'a soluk,taze kan, heyecan ve hareket getirdi. İlçe başkanlarının atanmasından hemen sonra yaz ayı olmasına rağmen, MHP şehri bariz biçimde hareketlendirdi. İl başkanlığını binasını yeniden düzenleyen ve pırıl pırıl bir mekana kavuşturan il başkan ve yönetimi yeni bir zafer sayfası açmanın hazırlıklarını çok kısa zamanda yaptı. Yeni bir zaferin ayak seslerini Ülkücülere ve şehir sakinlerine yaşatacak hamleyi heyecanla izliyor ve takip ediyoruz.

MHP şehir için yeni bir ümit kapısı haline geldi. İstanbul'da siyasetin nabzı artık MHP İstanbul başkanlığı ve ilçe teşkilatlarında atacaktır. Bu inanmışlığı, heyecan ve kararlılığı önce İl başkanlığında sonra ilgili bir çok yöneticide görüyoruz.Türkiye'nin yaşadığı bu zor süreçte artık hiç bir mazeretin arkasına sığınmadan kenetlenecek adres net biçimde ortaya çıkmıştır. Bu adres Türk milletinin umudu, güvencesi ülkücü milliyetçi harekettir.Bu gerçeğin en fazla anlaşılması gereken adres fetih şehri İstanbul'dur. İstanbul'da üç hilal bir başka güzeldir.Şehir kurak toprağın suya hasreti gibi Milliyetçi harekete hasrettir.İstanbul'dan ülkeye bir milli heyecan dalgası yayılma vakti yakındır. O ses zaferler ayından yeni zaferlerle şehrin Ülkücüler tarafından ayağa kaldırılmasıdır.

MHP il başkanını ve yeni kadroların bu heyecanı herkesi ümitlendiriyor. Bu hareketin mensubu olmaktan şeref duyan her asil Milliyetçi hareket mensubu bu ülkenin namuslu her evladı için artık harekete geçme, kendi geleceğine varlık ve beka davasına sahip çıkma adresi MHP'dir. Dünyanın gözdesi Türk milletinin en büyük şehrinde MHP'nin atak yapası, ayağa kalkması, ülkeyi ayağa kaldıracak ve ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtacaktır. Bu harekete geçmişte ve günümüzde, en küçük irtibat, aidiyet ve mensubiyet duyan herkesin MHP'nin bu kutlu hamlesinde yerini alması,destek vermesi ve mübarek asil iktidar yürüyüşüne katılması gerekiyor.

İstanbul gerçekten MHPyi hiç bir zaman bu kadar bilenmiş hazırlıklı inanmış görmemişti.MHP tüm mahalle ilçe ve il başkanlığı ile birlikte gümbür gümbür geliyor. Herkesi bu kutlu asil yürüyüşe, ayağa kalkışa destek vermeye izlemeye davet ediyoruz. İstanbul'un MHP'ye MHP'nin İstanbul'a zafer borcu vardır.Zafer için karanlık bitecek şafak mutlaka sökecektir. Ümitsizlik bizim kitabımızda yazmaz,biz gemileri yakan bir ümmetin gemileri karadan yürüten milletin evlatlarıyız.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim