MHP İstanbul da Anadolu da bir çok vilayetten daha fazla nüfusa sahip mahallelerde teşkilatlı olarak var olmadıkça ve bu yapı denetlenip ödüllendirilmediği takdirde çok daha büyük hezimetler yaşamak zorunda kalabiliriz.Bu mahalleler İstanbul'a gelenleri yutan yalnızlığa iten yerleşim yerleri olmaktan acilen çıkarılmalıdır.

MHP'lilerin siyasi ve ideolojik iklimini sürdürecek şartlar oluşturulamazsa daha çok üzüntüler yaşamaya devam ederiz.Orada yaşayan partililer acı gününde tatlı gününde yanında partisini göremezse asla bir daha partinin kapısını açmıyor mahallenin kahvesinde karşımıza çıkan en büyük rakip oluyor eski edebiyatı ile başlayan cümleler uzadıkça uzuyor.

Bu büyük şehrin büyük mahalleleri yerel ve genel iktidar nimetlerinden ve imkanlarından MHP'lileri yıllardır mahrum bırakmıştır.İdeolojik ve siyasi bilgi takviyesi de olmayınca hüzünlü manzaralar yaşamaya devam ediyoruz.Bu şehir kongre delegeliği ve yönetici iksiri arayışından başka uğraş ve meziyeti olmayanların tasallutundan kurtarılmalıdır.

Halkla bütünleşen halkta karşılığı olan yöneticilerle ilde ilçede ve mahallerde buluşmadıkça MHP bu şehirde büyüme sorununu çözemez. Bu şehir ayağa kalkmadıkça ülkede MHP şaha kalkamaz.Bunun engellerini bertaraf etmek bu şehirde yaşayan her ülke sevdalısının boynunun borcudur.Ülkeye yazık oluyor artık kaybedecek zaman kalmamıştır.

Bu satırları yazmayı bu millete ve bu mukaddes harekete karşı dava adamlığımızın gereği sayıyorum.Toplumsal karşılığı olmayan geniş halk kitlelerine nüfuz etme istidadı olmayanlarla hareket İstanbul'da her noktada kan kaybeder ve sonuçta ülke kaybeder.

Artık kongre hesabı ile bu mübarek harekete ilgi gösterip seçimlerde sahada esamesini bile görmediğimiz siyasi figürlerin manevralarını izlemekten herkes bıkmıştır.Çember daralıyor zaman su gibi akıyor artık nefisler bir kenara bırakılmalıdır. Akıl gönül seferberliği başlatma zamanı çoktan gelmiştir.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

Emaneti mahallinden ilçesine iline ehli ile buluşturma zamanı çoktan gelmiştir. Sayın genel başkanımızı toplum çok seviyor ve takdir ediyor.Niçin oy vermiyor? Çünkü muhatap teşkilatlar alanda yetersiz ve zayıf kalıyor. Bunu alanda bu dönem bizzat aylarca yaptığımız çalışma ile sayısız örneklerle müşahade ettik.

Güçlü teşkilatlar genel başkanımızı topluma anlatmada işlevsel hale gelirse bizi hiç yere baktırmayan genel başkanımız temiz siyasetin parlayan yıldızı umudu haline gelir.Bu yazımın yeni istifa ve atama söylentileri ile ilgisi yoktur.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim