MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş başkanlığında düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı ve İl Yönetimi kurulu 13 Ekim Pazartesi günü MHP İstanbul İl Binasında gerçekleşti.

MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Divan Kurulu ve İl Yönetimi Toplantısın'da yapmış olduğu konuşmada; “Taş taşa çarpar kıvılcım yaratır ateş olur. İnsan insanı görür, mutlu olur. O mutluluğu da paylaşırsan toplumda sinerji oluşur. Güç korkusunu yaşayan değil, güç oluşturmanın mutluluğunu yaşayan bir topluluk olarak tüm camiamızla yüreklere su serptik.” sözleriyle Abdi İpekçi Spor Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma programında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Partinin geniş halk kesimleri ile buluşması için yeni ataklar sürüyor.MHP il başkanı Karataş sözlerini, "29 Mayıs İstanbul’un Fethin'de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 105 bin kişilik TT Arena’da Milliyetçi Hareket Partisinin bütün mensuplarının ve İstanbul'luların tekrar bir araya geleceğinin müjdesini verdi.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Editör: TE Bilisim