YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 MHP ilçe,il başkanı atanma veya seçilme,genel başkanlık seçimi safhasında farklı yaratılış gereği farklı görüşlerin gereğini yapmak fıtri ve demokratik haktır. Bu hak atanma veya seçilmeden sonra,yeni seçime veya yeni atamaya gerek olana kadar kapanması gereken bir defterdir. Milliyetçi ülkücü hareketin mensupları atama ve kongre sonuçları üzerinden siyaset yaparak bindiği dalı kesmemelidir. Biz ulvi, mukaddes, yüce ve asil bir davaya inanıyoruz.

Mevki ve makamlar yüce idealleri hayata geçirmenin adresidir. O yönetici koltuklarına kim oturursa otursun,dava adamları için harekete hizmet etmek, şehitlere, başbuğa ve yüce Türk milletine şeref sözümüzdür. Ülkenin yaşadığı ağır bölücülük ve ihanet süreci karşısında, ömrünü parti içi makamları tartışmakla geçirenlerin vebali çok ağırdır. MHP'li olmayı ''kongre tufanı kopsun bana ne koltuk düşsün'' endişesi ile veya dedikodu fiskos siyaseti ile fitneye sebebiyet verenleri bekleyen hayal kırıklığıdır. Türk devletini ve necip Türk milletini Anadolu da kefenlemek isteyenlere karşı kişilere ve olaylara takılarak, engel olmayı ne tarih nede gelecek nesiller affetmeyecektir.

Zaman daralıyor'' bayrak, vatan bütünlüğü ve ezan okunması tehlikede ise sende git'' diyen Bilecikli yaşlı teyzenin tarihi anektodu ve feraseti bize örnek olmalıdır. MHP mensupları, bugün farz mesabesinde bir mecburiyetle, ülkeyi düştüğü bu karanlıktan kurtarmak,ayağa kaldırmak,tuzakları parçalamak ve ülkeye nefes aldırmak zorundadır. Ülkücü milliyetçi hareketin mensupları atama ve kongre sonuçları üzerinden siyaset yapmayacak mukaddes şerefli bir davanın mensuplarıdır. MHP için yönetici sıfatlarını tartışmayı kendinde hak görenlerin, hareketin emrinde olmayı hayatının parçası haline getirmedikçe dava adamı olamaz.Karanlık kabus dolu gecelere, aydınlık gelecek, hilalin işaret ettiği şafak sökecek ve güneş doğacaktır. Milliyetçi ülkücü hareket ufuktan bir güneş gibi doğacaktır. Sen doğmana bak güzel gün! her karanlığın mutlaka aydınlık bir sabahı vardır. Kardeşlik birlik ve birlikte ebedi var olma için o nurlu sabah yakındır.

''Zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır''. İnsanlık mazlumların hamisi Türk milletinin yeniden doğuşuna hasrettir. Artık yüce bir sevda ile mazeretsiz yola çıkma zamanıdır. Kutlu iktidar yürüyüşünü başlatmak, ihanet elini bükmek için, iktidar mührünü almak, esaret zincirlerini kırmak için şarttır. Türk millet ve devletinin gücü her türlü dayatmayı parçalar ama o gücü kullanacak siyasi irade için artık vakit tamamdır.

MHP bu ümitlerin parlayan yıldızıdır. Hiç kimse endişe etmesin, şimdi artık kıyama kalkma, kutlu kervana katılma ve destek verme onu yolda dizme zamanıdır.Kervan mutlaka menziline varacaktır. Dönmeler, devşirmeler, ırkçı, işbirlikçi bölücüler,küresel besleme tetikçiler değil, birlik, bütünlük ve kardeşlik kazanacaktır. Küresel bölücü oyunu bozup, ihanet planını yırtıp,bize kefen biçenlere son kıyafet yapamazsak, şehitlere karşı mahcup oluruz. Gelecek nesillere ve tarihe Mevlaya hesap veremeyiz.Artık söz bitmiş milliyetçi hareket başlamıştır.Aksi zaman kaybetmek,ihanete zaman kazandırmak ve ivme vermektir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim