Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Hiç kimse şahıs ve olayları gerekçe göstererek kendi sorumluluğunu başkalarına yükleme hakkına sahip değildir. Hepimiz hesap vereceğiz.MHP gibi yönetici olmanın ateşten gömlek giymekten farklı olmadığı, bir o kadarda şerefli bir görev olan şehitlerin koltuğunda oturmanın ağır sorumluluğu altında olduğu bilinci ile hareket edilmelidir.

Mübarek ve kutlu bir hareketi çok iyi tanımadan,hareket geleneklerini bilmeden,çağı gelişmeleri iyi kavramadan, yönetici şahsiyetlerini anlamadan dinlemeden zorluklarını bilmeden eleştiri yapmak doğru değildir. Çoğu kez hareketin geleneklerinde olmayan,Ülkücü ahlak ve terbiyeye yakışmayan sokak ve beşinci sınıf mafya bozuntuları ağzı ile ve hareketin ideolojik dilinde olmayan ifadelerle suçlamak hatta siyasi lince tabi tutmak için az insaf,akıl ve merhamet sahibi olmak gerekir. Yıllarca ilçe başkanlığı yaptım,belediye başkan adayı,milletvekili adayı oldum.

Seçim süreçlerinde ilçemizde veya yakınlarımızda olup hiç bir katkı yapmadı denecek kadar ilgisiz kalanların genel başkan ve yönetici suçlamaları utanç verici boyutlara ulaşıyor. Bu ifadeleri hüzünle dinliyor sürece katkı yapmayıp sadece kongre ve genel başkan eleştirisi yapmanın ne kadar kolaycılık ve ucuz kaçış ve suçlama nedeni olduğunu gözlemlemeye devam ediyorum. Bizlerde benzer yöntemi seçerek balkonlara çekilir kemiği olmayan dilimizle atar tutarız ama bu basitliktir.

MHP ne bizlerin nede sayın genel başkanın tapulu malıdır. Bu makamlar harekete hizmet makamıdır başbuğa ve şehitlere kalmayan bu makamlar biz aciz kullara mı kalacaktır. Konuşalım tartışalım harekete katkı yapalım ama asli görevimizin devam eden ''var olmak veya yok olmak'' siyasi ideolojik mücadelesinde yerimizi alalım. Bugün değilse ne zaman harekete geçilecektir? Bu seçimlerle oluşacak meclis ya ülkeyi tasfiye edecek yada kurucu meclis ruhu ile ülkeyi sonsuza kadar var edecek milat olacaktır. Şahısları tartışalım ama nefisleri incitmeden Ülküdaşlık hukukunu,Müslümanlık helalleşme pozisyonunu koruyalım.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim