Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş yönetimindeki MHP İstanbul İl Yönetimi  ve İlçe başkanları toplantısı  31 Ağustos 2015 Pazartesi günü MHP İstanbul İl Binası’nda gerçekleşti.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 1 Eylül itibariyle seçim startını verdiklerini açıkladı.

Mehmet Bülen Karataş 7 Haziranseçimlerinden bu zamana geçen siyasi gelişmeleri, koalisyon görüşmelerini, AKP’nin koalisyonlara yanaşmama sebepleri ve yeniden seçim istemesinin nedenlerini il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla paylaştı. Aynı zamanda haftaya gerçekleşecek olan 734. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’ne katılım hakkında detayları aktardı.

1 kasım genel seçimiyle ilgili olarak İstanbul il ve ilçe teşkilatlarının izlemesi gereken strateji üzerine yapılan değerlendirmelerden sonra toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilisim