BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 
  • Şeytani fitne ile önü kesilmek istenen MHP, psikolojik algı operasyonları, her türlü tuzak, zincir ve prangaları tuzla buz ederek zifiri karanlığı inşallah dağıtacaktır. Kutlu ve mübarek yürüyüşle tek başına MHP iktidarını gerçekleştirecek kara bulutlar ülke üzerinden dağılacaktır. MHP ve Ülkücüler bu tarihi sınavı başarı ile verecek bir kez daha haklı çıkacaklardır.Çünkü bu ülkeyi karşılıksız sevenler için önce ülke ve millet geleceği en önde gelir.

    MHP mensupları ülke geleceği için kenetlenmek bir ve beraber olmak zorundadır.Yarın çok daha acı hüzünlü manzaralara şahit olmamak adına bu artık bir zarurettir. Bozkurt tavrı ortaya koymak artık kaçınılmaz hale gelmiştir. Ülkücüyüm, MHP mensubuyum, vatan,devlet ve millet geleceğim tehlike altındadır diyen herkes, rütbesi, makamı,geçmişteki emeği ve hizmeti ne olursa olsun sokak cadde mahalle ve köyde en kısa zamanda MHP teşkilatının parçası olmak zorundadır. MHP teşkilatında sandığa sahip çıkacak gayreti bugünden göstermezse boş konuşuyor demektir.Bu durumda kendi kendini kandırıyor kaçak güreşiyor mavra yapıyor ve kaçkın rolündedir. Artık laf değil eylem gayret ve samimiyetle mücadele zamanıdır.

    Ey millet evladı MHP'ye ülkü ve ülkene sahip çık! Bu demokratik meşru ter akıtmayı göz yaşartıcı gayreti ortaya koyamayanlar için sokak ağzı abesle iştigaldir.Bozulmak istenen kardeşliği,baykuş gibi öten ayrılık sesleri karşılıksız kardeşlik sevdası ile bastırılmalıdır.Bu fırsat kaçarsa ülkeye gerçekten yazık olur. Hep birlikte çok büyük acılar çekeriz. Irak Suriye ve Türk İslam coğrafyasında akıtılan kan ve gözyaşı bizimde geleceğimiz olur. Hayatını ülke, ülkü ve karşılıksız vatan ve millet sevdasına adayanlara Ülkücü Türk milliyetçisi denir.İşte herkes artık bu tanımın gereğini öncelik haline getirmelidir. Milliyetçiliği ayaklar altına alınarak,onurları kırılan,aldatılan ülke ve millet geleceği tehlikeye atılmak istenenlerin hesap sorma tarihi 7 Haziran seçimleridir.

    Mübarek kutlu yürüyüş için herkes sabırla görev almak ülkeye sahip çıkmak zorundadır. Aksi takdirde Öcalan ve yandaşları kaçak Ak saraylarda ağırlanacak.Paçavralarla yeni habur rezaletleri yaşanacaktır.Yeni zillet ve aşağılanma tabloları yaşamamak için ömründe hiç MHP ye oy vermeyen ve oradan geçinenler için artık geçinme vakti bitmiştir.Bu tablo dünyanın hiç bir tarafında sürdürülebilir değildir ya devlet başa ya kuzgun leşe! Türk kültür ve medeniyet projesi güneş gibi yeniden doğacak ülkenin ve dünyanın aydınlık geleceği olacaktır.21.Asır Türk asrı olacaktır bu Türk olmayı en büyük onur bilenlerin şerefidir. Türk adından rahatsız olanların tedavisi insanlık vicdanındadır. İnsanlık hafızası bu tedaviyi mutlaka yapacaktır dünyanın ırkçı olmayan tek milleti Türklerdir.MHP bu kutlu mübarek misyon için mutlaka tek başına iktidara gelmelidir.

    Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim