BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Binlerce kişinin katıldığı Tellidere mahalle toplantısında MHP’ye destek isteyen Seyfettin Yılmaz’ı izleyen 9 Avrupalı gazeteci, fotoğraflar çekip, notlar aldı.
Seyfettin Yılmaz, Tellidere mahallesindeki mitingi aratmayan mahalle toplantısında hemşehrilerinin alkışları arasında sahneye çıktı. Bu toplantıyı büyüteç altına alan Avrupa basını, hem Seyfettin Yılmaz’ın konuşmasını dinleyip, hem de vatandaşlarla görüşerek, 7 Haziran seçimlerinin nabzını tuttu. Toplantıyı organize eden partili vatandaş, Seyfettin Yılmaz’ı kara kalem resmini hediye etti.
‘MİLLETİMİZ MHP İLE BERABER YÜRÜYOR’
Coşkulu topluluğa seslenen Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran’da Türk Milleti’nin 7 Haziran’da AKP’nin anti demokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine son vereceğini belirtip, “Milletimiz, MHP ile beraber yürüyor. Artık yolun sonuna geldiniz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting meydanlarında sözünü ettiği başkanlık sistemini de sert dille eleştiren Yılmaz, “Sayın Erdoğan, başkanlık diyor, başka bir şey demiyor. Erdoğan’ın dayattığı başkanlık; tek adamlık, diktatörlüktür. Bunun en acı örneklerini Irak’ta, Suriye’de ibretle görüyoruz. Irak’ta Saddam Hüseyin yıllarca tek adam olarak ülkeyi yönetti. Baskı ve zulüm rejiminin sonucunda Irak’da her gün Müslüman kanı oluk oluk akıyor. Suriye’de başkanlık babadan oğula geçti. Esad rejimi de bugün Suriye’yi kırk parçaya böldü. Kardeşi kardeşe kırdırıyorlar. Erdoğan’ın dayattığı başkanlık sistemi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ortadan kaldırmak, Türk Milleti’nin bölmek demektir. Türkiye uçurumun eşiğine getirilmiştir. Ama ben inanıyorum ki; aziz milletimiz buna izin vermeyecektir.”
TAŞERON İŞÇİLER KADROYA
Yılmaz, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında MHP’nin seçim beyannamesinde Türk Milleti’ne verdiği taahhütleri de anlattı. Yılmaz, MHP iktidarında asgari ücretin 1400 lira olacağını, büyükşehirlerde 100 lira ulaşım ve 250 lira kira yardımıyla bu rakamın 1750 liraya çıkacağını belirtti. Yılmaz, emeklilere de mart ve eylül aylarında 1400’er lira olmak üzere olmak üzere iki asgari ücret tutarında destek vereceklerini, kamuda çalışan tüm taşeron işçileri kadroya alıp, köleliği ardından bu düzene son vereceklerini duyurdu.
Toplantının sonunda kalabalığı selamlayan Yılmaz, çiçekler atarak büyük desteğe teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim