Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Antalya'da bir grup MHP'li, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye olağanüstü genel kurultay çağrısı yaptı.

MHP Antalya teşkilatlarında görev yapmış ve kendilerine "Türkçe Birlik Gönüllüleri Platformu" ismini veren partililer, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan eski MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Atlıhan Bozkurt, yaptıkları çağrının genel başkana bir başkaldırı niteliğinde olmadığını söyledi.

Ülkücü iradenin tecelli etmesi için engellerin ortadan kaldırılmasını isteyen Bozkurt, MHP'nin iktidarı ve engellerin kaldırılması için birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

Bozkurt, yaptıklarının, demokratik ülkü hareketin tecellisinin irade arayışı olduğunu ifade ederek, "Hiçbir adayın yanında veya karşısında değiliz. Tüzüğümüzdeki antidemokratik unsurların kaldırılıp daha demokratik ve katılımcı bir tüzük oluşturulması için bu hareketin içerisindeyiz. Olağanüstü genel kurul yapılarak bu engellerin kaldırılmasını talep ediyoruz" dedi. 

Platform adına konuşan Necati Ayhan da 1 Kasım seçimlerinden sonra ülkücülerde moral bozukluğu oluştuğunu dile getirerek, bunu ortadan kaldırmanın da olağanüstü genel kurultaydan geçtiğini söyledi.
Editör: TE Bilisim