Kırşehir’de belediyenin sponsorluğunda Muharrem Ertaş’ı anma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte teröristlere akıt yakıldı, büyük rezalet yaşandı. Anma etkinliğini Halk TV de canlı yayın yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olaya tepki gösterdi. Durmaz, “Kırşehir’de ozanlarımızın kemikleri sızlatılmıştır. Kırşehirliler bu rezaletin hesabını mutlaka soracaktır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Kırşehir Belediyesinin sponsorluğunda, Büyük Usta Neşet Ertaş’ın adını taşıyan salonda, babası Bozlak ustası Muharrem Ertaş için anma etkinliği düzenlendi.

Halk TV’nin canlı yayın yaptığı anma etkinliğinde teröristlere ağıtlar yakılınca büyük rezalet yaşandı.

Durumun vahametine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise sessiz kalmadı.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

“Kırşehirliler bu rezaletin hesabını mutlaka soracaktır”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Kırşehir Belediyesinin sponsorluğunda, Büyük Usta Neşet Ertaş’ın adını taşıyan salonda, Muharrem Ertaş’ı anma etkinliğinde teröristlere ağıt yakılmış, bir rezalet yaşanmıştır. Kırşehir’de ozanlarımızın kemikleri sızlatılmıştır. Kırşehirliler bu rezaletin hesabını mutlaka soracaktır.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim