Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
Akrabalığı, hemşeriliği, komşuluğu, iş arkadaşlığını, tanışıklığı siyasal bağnazlığa tutsak eden, partileri put haline getiren, kendi aklını adeta kiraya veren, küçük hesapların esiri olan, büyük gövdeli küçük ufuklu insanlar, ölçünüz irtibatınız değer yargınız partiniz hizbiniz gurubunuz mudur? Yoksa Kuran sünnet ölçülü dini ve milli değerler midir?

Size göre destek tabutlara el uzatmak cenaze kaldırmak mıdır? Cenaze ye ilgi göstermek hemşerilik ölçünüz müdür? Size göre hemşeri olmak komşu olmak cenazede bulunmak mıdır? Dernek lokallerinde cenaze sahibinin ikramını yemek midir?

Acısı olan ailelerin helva ikramının tadına bakmak mıdır? Cami avlularında gösteriş sınırlarını zorlamak mıdır? Dirisine sahip çıkamayanların ölülerden medet umması nasıl bir Müslümanlık anlayışıdır? Dirisine sahip çıkan Müslüman haline gelemezsek katiline sahip çıkan zalimler elinde oyuncak olmaz mıyız?

Dirimize değer vermeyenin cenazemizde ne işi var? O zaman gelmeyin cenazemize! Bir iki Müslüman’ın omuzlarında garipçe gidelim kabre! Bu ne bağnazlık yazıklar olsun komşuluk hukukundan yoksun hemşerilik anlayışınıza! Bu Müslümanlık ve töre dışı ölüye değer veren sakat Müslümanlık anlayışına! Yani siz ölünce değer veren cenaze kaldıran mezarlık mangaları mısınız?

Editör: TE Bilisim