YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Ermeniler önce soykırımı tanıtma; ardından özür, toprak talebi ve Doğu Anadolu'da bagımsiz bir Ermenistan'ı PKK'yı kullanarak çilingir anahtarı olan Kurdistan üzerinden kurmak istiyorlar.

Yıllarca Osmanlı halkı olarak birlikte yaşadık 1915 öncesi Rus, Fransiz ve İngiliz ile işbirliği yaparak Osmanliya arkadan vurup isyan çıkardılar, katliam yaptılar. Camilere insanları doldurup yaktılar. Hamile kadınin bebeğini karnından aldilar. Çocukları, kadınları, yaşliları ve masum insanları katlettiler.

Osmanli cephede savaşırken askerlik yapmadıkları için, müslumanların namusuna yeltendiler, tecavüz ettiler. En son Osmanlı onlari tehcir ve göçe zorladı. Tıpkı peygamberimizin Ben-i Kaynuka ve Ben-i Sadr kabilelerini benzer suçtan sürgün etmesi gibi cezalarinı buldular.

Bu zorunlu kararı, haçlı siyonist emperyalistleri ve aynı zamanda yıllarca ermeni diasporasıni kullanarak, her yıl Nisan ayında iftira ayinine cevirerek ülkemizi zayıf aninı kovalayıp, sonuç almak istiyorlar.

Buna direnmeyen yönetici, mazlumu katil yapar, katili aklar.. buna hiç kimsenin ne hakkı ne haddi vardır.

Teşebbüs edip, Ermeni şakşakçı ağzı ile siyaset yapan korkak ürkekler, gitsin bağında bostanında bahçivanlik yapıp, kuş kovan olsun.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim