Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Kanlı örgüt mensupları sokaklara dökülerek danışıklı dövüşün ilginç sahnelerine şahitlik edeceğiz. Barış adlı tiyatro PKK’yı ülkede meşrulaştırma yeni milletler meydana getirmenin adımını oluşturacaktır.
Çok Milletli, çok dilli,çok dinli,çok kültürlü,çok bölücülü,çok şehir devletli küresel bir mecburiyete doğru süratle yol aldırılmak istenen Türkiye kendine çaresiz kader diye dayatılan bu ameliyat sürecine razı olacak mıdır?
Bu ülke en büyük hürmet değeri olan mübarek dini değerler ile aldatarak, mazlum milletimiz iğrenç ikiyüzlü yalan propagandalarla uyuşturarak refleksiz hale getirilmiştir. Şimdi ise örgütle korku salınarak ölmektense bayılmaya razı edilmek istenmektedir.
Ameliyata alınarak uluslar arası etnik bir operasyonu tabi tutulmaktadır. Bunun adı da barış diye takdim edilip Türk milleti uyutulmakta avutulmakta ve süratle bölünmektedir. Kan akmasın diye kandırarak, kanlı bir geleceğe, karanlığa sürüklemek hiç kimsenin ne hakkıdır nede haddidir.
Şimdi ellerinde silah güneydoğu dağlarında dolaşan şehirlere de inen üç beş bin silahlı kan emiciye teslim mi olacağız? Hani barış gelmişti silahlar susmuştu? Yani bu barış dağı bayırı şehir’i nehir’i silahlı Eşkıya ya teslim etmek midir?onları hügümran etmek mi barıştır?
Türk milletinin suskunluğunu, çaresizlik korkaklık yılğınlık ve olanlara razı olma olarak anlıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz? Bu millet kendi devletinin kendine musallat olan bu kahpe terör ve bölücülük belasından kurtarmaya yetecek birikim ve güçte olduğuna inanıyor.
Güvenlik kuvvetlerinin elini kolunu bağlayan, köpekleri serbest bırakıp taşları bağlayan siyasal iktidar bu zillet ve aşağılık kahrolası tablonun PKK ile birlikte en büyük sorumlusudur.
PKK hiçbir zaman bu kadar azğınlaşıp haddini aşmamış ve ininde bekleyen kuduz fareler ve domuzlar gibi gün yüzü güneş yüzü görmemişti.Bu dönemde sayın Öcalan’la başlayan bir danışıklı süreci barış diye takdim eden bir kara dönemden geçiyoruz.
PKK azdı şehirlerde gövde gösterisi yapacak sizde noter makamı gibi talepleri birer birer onaylayacaksınız. Sabrın tahammülün bir sınırı vardır. Millet tükürmeye başlarsa tükürükler mutlaka layık olanları boğar ve her şey mecrasına döner.
Türk milletinin daha fazla ayranını kabartmayın daha fazla karalar bağlatmayın bu milleti barış oyalaması ile kanlı örgüte teslim olmakla aldatmayın.Bu mazlum garip asil Türk milletinden ne alıp veremiyorsunuz?
Türk milleti ihanet karşısında bir kükrerse, rahmet olup yağmaya başlarsa yıldırımlar şimşekler çakarsa, kimi hangi deliğe deryaya sürükleyeceğini yağan rahmeti veren yüce Mevla bilir. Akıllı olun akıllı! daha fazla bu millete aptal muamelesi yapmayınız.
Türk milletinden her şeyi gizleyerek kapalı kapılan arkasında onun kaderini tayin etme hakkınız asla ve asla olmamalıdır.Bu millete gerçekleri gelişmeleri anlatın kararına razı olun. Öyle milli irade lafları, siyasal halk yalakalığı, ucuz şovlarla nereye kadar bu milleti kandıracaksınız?
PKK ülkemizde değil bölgede siyasal aktör olma peşinde sizde onların arkasındaki güçlerle uğraşacağınıza havuçlarla vaziyeti idare edip adına barış diyorsunuz. Bu barış palavralarını bırakın bu ülkeye musallat olan terör ve arkasındaki güçlerle yiğitçe mertçe risk alarak mücadele veriniz.
Örgüt sizleri korkutmuş olabilir bu tamamen insani bir haldir. Ama bu milleti Allahtan başka hiçbir güç korkutamaz. Bu kanlı örgütü ve onun mensuplarını arkasındaki o malum güçleri dize getirecek, kahramanları bu millet Kürt, laz, Çerkez ile yediden yetmişe Türk milleti olarak çıkartır.
Artık istifa ediniz bu ülkede o makamlar milli emanettir. Başaramadınız, beceremediniz milli onurumuz zedelediniz. Askerlere esir değişim adı altında boyun eğdirdiniz. Türk milletinin yüreğini yaraladınız bağrına hançer saplanmasını sadece seyrettiniz.
Bu millete kanlı katiller önünde ve habur rezaletleri yaşattınız. Silahlı mücadele ile bir yerlere varılmıyor tam bir İsrail ağzıdır. Bu topraklarda savaş gerek askeri gerek kültürel gerekse tüm boyutları ile kıyamete kadar sürecektir.Bu savaş ağlısını anlayamayan idarecilerden kurtulmak ülkenin en acil ihtiyacıdır.Şehitler gelmesin analar ölmesin tamamen duygusal sömürü günü makama çeviren kuyruklu yalandır.
Emperyalistler silahlı katliam yapıyor ama barış ödülünü silah tüccarlarına verdiriyorlar. Bu maskaralığı ve züğürt tesellisi barış tiyatrosu hatiplik derslerini ve halkı kandırmayı artık bırakınız. Ordumuz ve polisimiz güvenlik kuvvetlerimiz yenilmedi siz AKP olarak yenildiniz.
Kıyamete kadar her türlü suçlu ile mücadele devam edecek, kanlı katillere millet olarak asla teslim olmayacağız. Sizi gidin Öcalan’la koordinatör ülke idarecileri ile birlikte hatıralarınız yazınız. Ama lütfen artık bu milletin yakasından istifa ederek düşünüz.
Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim