BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...


“BİZ DAHA GÜZEL HİZMET VERMEYE TALİBİZ.”
MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel, Ümraniye’nin daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade ederek “biz daha güzel hizmet vermeye talibiz” dedi.

MHP Ümraniye Belediye Başkan Aday tanıtım şölenigerçekleştirildi. Şölende konuşan MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel, Ümraniye’nin daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade ederek “biz daha güzel hizmet vermeye talibiz” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ve MYK üyelerinin de katıldığı şölen, adeta gövde gösterisine dönüştü.  Ülkücülerin aileleriyle birlikte yoğun katılım sağladığı ve Atakent Prenses Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda davetlileri kapıda karşılayan MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel, konuklarına “Hoş geldiniz” diyerek tek tek ilgilendi.

TAHMAZ: “ÜMRANİYE’NİN ÜLKÜCÜLERE İHTİYACI VAR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan şölenin açılış konuşmasını MHP Ümraniye İlçe Başkanı Selim Tahmaz yaptı. Ümraniye’nin ülkücülere ihtiyacı olduğunu kaydeden Tahmaz, “Ümraniye İstanbul’un üçüncü en büyük ilçesi olma özelliği ile adeta küçük bir Türkiye halini almıştır. Biz ülkücüler, büyük Türkiye hayalinden nasıl vazgeçmediğimiz gibi büyük Ümraniye hayalinden de asla vazgeçmedik. Bunun için 30 Mart sabahına kadar geceli gündüzlü çalışacağız. Sabri Başkanımızın öncülüğünde sürpriz ve kaliteli projelerimizle inşallah Ümraniye’yi Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul’daki kalesi yapacağız” diye konuştu.

Konuşması için kürsüye gelen MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel ise İstanbul’un fethinde yaşanan heyecanı yaşadıklarını ifade ederek Ümraniye’de seçimi kazanarak MHP’nin İstanbul’da bir ilki başaracağını belirtti. Sabri Şenel sözlerini şöyle sürdürdü:

“YA BEN ÜMRANİYE’Yİ ALACAĞIM YA DA ÜMRANİYE BENİ”

“Bu seçimlerde taşlar yeniden dizilecek ve tarih yeniden yazılacak. Fatih Sultan Mehmet’in "Ya ben İstanbul'u alacağım ya da İstanbul beni alacak." ruh azmiyle yola çıkarak biz de diyoruz ki: “Ya ben Ümraniye’yi alacağım ya da Ümraniye beni alacak." İstanbul’da bugüne kadar MHP’nin bir tane belediyesi olmadı. Ama 30 Mart seçimlerinde bu tabuyu yıkacağız. Ümraniye’ye en çok üç hilal yakışır. Hak ve vefa adalet için, üretken belediye hizmetleri için Milliyetçi Hareket yeter. Bu sefer tamam inşallah.”

 “2B’LİLERİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”

Ümraniye’nin en önemli sorunlarından biri olan 2B sorunu konusunda varoşların mağdur olduğunu ve 2B mağdurlarının yanında olacaklarını belirten Şenel, “Artık Ümraniye’nin yönetiminde ben değil biz olacağız. Yükselen Ümraniye’de kimlerin nasıl ve ne şekilde nasıl yükseldiğini biz çok iyi biliyoruz. En son yapılan operasyonlarla yükselen Türkiye’de kimlerin nasıl ve ne şekilde yükseldiğini bir kez daha gördük. Asla dişinizden tırnağınızdan biriktirip aldığınız yerleri rantiyecilere yedirmeyeceğiz. 2B mağdurlarını güldürecek çözümlerle şehrin varoşlarından gümbür gümbür geliyoruz. Bizi izlemeye birlikte şerefli asil bir duruşa ve yürüyüşe çağırıyoruz.”

ADINI HALKIN GÖNLÜNE YAZDIRAN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ”

30 Mart’tan sonra parti rozetini çıkartarak Ümraniye’de herkesin belediye başkanı olacaklarının altını çizen Şenel, “adını çöp konteynırlarına, çöp arabalarına yazdıran belediye başkanı değil, adını halkın gönlüne yazdıran belediye başkanı olacağız. Bilbort ve reklam panolarına harcanan tüyü bitmemiş yetimlerin haklarının önüne geçeceğiz. Buralara harcanan paralar okuyan öğrencilerimize burs olarak aktarılacak.”

“BİZ DAHA GÜZEL HİZMET VERMEYE TALİBİZ. KİMSEYİ İŞİNDEN AŞINDAN ETMEYECEĞİZ.”

Ümraniye’nin her ne kadar imajının yenilendiğini savunanlar olsa da Ümraniye’nin hala bir imaj sorunu olduğunu kaydeden Şenel, Ümraniye’nin daha güzel hizmetlere layık olduğunu ifade ederek “biz daha güzel hizmet vermeye talibiz. Bu husustaki sürpriz projelerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Sorunları sadece dinleyen değil çözebilen bir belediyecilik anlayışını taşıyoruz. Kimseyi işinden ve aşından mahrum etmeyeceğiz. Fakir-fukara için bugüne kadar ne yapılıyorsa aynen devam edilecek. Ben bilirim mantığını yıkmak için Ümraniye’yi ayağa kaldıracak sürpriz projelerle geliyoruz. Partili partisiz herkesi kucaklamak en güzel hizmetler için Ümraniye halkından ruhsat istiyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN: “SABRİ ŞENEL İLE ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ”

MHP  İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan ise konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu durumda en fazla ihtiyaç duyulan partinin MHP olduğunu söyleyerek, partinin adalet, eşitlik, dayanışma, barış ile sorunları çözecek inanç donanım ve kararlılığa sahip olduğunu söyledi.

MHP ’nin 373 belediye ile belediyecilik dersi verdiğini savunan Başkan, “MHP belediyelerinden kötü kokular gelmez ama gelin görün ki MHP’nin belediyelerinin dışındaki tüm belediyelerden kötü kokular geliyor.” dedi.

İstanbul’da MHP ’nin bir tane bile belediyesinin olmadığını hatırlatan Başkan, inşallah Sabri Şenel ile Ümraniye’yi kazanarak İstanbul’da şeytanın bacağını kıracaklarını söyledi.

Şölen,  Atilla Yılmaz , Ümit Ateş ve Mustafa Özer'in sahne aldığı ve seslendirdikleri birbirinden güzel ezgiler ile sona erdi.
Editör: TE Bilisim