Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Ülkenin bütün milli hassasiyetleri ile oynanırken kamuoyu bu suskunluğu anlamakta zorluk çekiyor. Elde edilen makamlar ve gelecek beklentilerini suskunlukla kulak üstüne yatarak bekleyenlerin bu tavrı son derece manidar değil midir? 
Ülkenin tek devlet yapısı, bayrağı , tek millet olması, dili , vatanın bütünlüğü ve cumhuriyetin kuruluş değerleri tehlike ve tehdit altındayken sahi eskiden ülkücü olmak ne anlama geliyor?
Dün yanı başımızda dizimizin dibinde ülke bölünmesin diye şehit olan binlerce ülkücüye ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in yüzüne nasıl bakacağız? Yüce Mevla ya karşı yarın mahşerde nasıl hesap vereceğiz?
MHP ile alakalı eleştiriler ve parti değiştirme yaklaşımları yaşanan bu bölünme sürecinde artık iflas etmiştir. Pişmanlıkla Önce sayın MHP genel başkanı Devlet Bahçeliden ve diğer ülkücü muhataplarından ve kamuoyundan özür dileyerek helallik almak gerekmiyor mu? 
Bu makamlar ve sıfatlar telafisi imkansız çok ağır bedelleri karşılamaya yeter mi? Güneydoğu kökenli milletvekilleri çoğu kez başbakana kazan kaldırırken, sol kökenli milletvekilleri kendi kanaat ve görüşlerini açıkça kamuoyu ile paylaşırken, eski ülkücüyüm diyerek bunu hala kendinize makam iksir imtiyaz olarak görenlerin bu suskunluğu son derce düşündürücüdür. 
Milli hassasiyetler ülke birlik ve bütünlüğü konusundaki dramatik tepkisizliği anlamakta çok zorluk çekiyoruz. Çoğu kez mensup olmaktan şeref duyduğunuz bu kutsal sıfatla alakalı bu karanlık gidişata söyleyeceğiniz hiçbir şey yok mudur? 
Sayın başbakan hep haklımıdır? Üçlü koalisyonu hükümeti döneminde aslı astarı olmayan bir çok iddia ve isnatla eleştiri yaparken bugün niçin dut yemiş bülbül gibi sustunuz? BDP li milletvekilleri kadar cesaretiniz yok mudur? Şu kanlı Öcalan katili ile görüşmelere hiç mi diyeceğiniz yoktur?
Bu ülkenin gidişatı konusunda en çok söz söylemesi hassas olması gereken eski ve yeni fark etmez ülkücülerdir. Bugün bu karanlık gidişata söyleyecek sözleri bulunmayanların yarın utanacak sıkılacak ve insan yüzüne çıkacak halleri kalmayacaktır.
Ülkeye yazık etmeyiniz suskunluk ikrardandır.Yarın insan içine çıkamazsınız hayat zindan olur. Bu ülkenin gidişatı milletin birliği ülkenin bütünlüğü konusunda ortada olması en çok insiyatif alması gerekenler Türk milliyetçileridir.
MHP açılım ihanet süreci ve gezi parkı konusunda son derce itidalli ifrat tefritten uzak sağduyulu davranarak kamuoyunun haklı takdirini kazanmıştır. Ülkücülerin karanlık sokaklar ve kötü gidişat konusunda en temayüz etmiş hafızaya sahiptirler.
Ülkenin karşılaştığı karanlığı aydınlatma konusunda Türk milliyetçileri kutup yıldızıdır. MHP ülkenin cazibe merkezi umudu olmaya ve yükselmeye devam ediyor. Bu yoğun ilgi milletten gizlenerek manipülasyonlar yapılıyor. 
Allah'ın izniyle ortak tarihi milli hafıza ülkücü ortak akıl ile bu ihanet sürecini defedecek sonsuza kadar bu topraklarda tek millet olarak var olacağız. Hiç bir ikbal ve karanlık hesap bu gerçeği inşallah değiştiremeyecektir. 
Yeni ağır bedeller ödemeden bugün harekete geçme zamanıdır. Ülkücülerin Öncülüğünde karanlığı dağıtmak, kardeşlik birlik bütünlük için MHP'de birleşme bütünleşme iktidara yürüme zamanıdır.

Editör: TE Bilisim