Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya platformu twitter üzerinden Abdülkadir Selvi'ye cevap verdi. Yalçın "Tescilli yandaş ve Erdoğan kölelerinden Abdültayyip Selvi, defalarca kendisini uyarmamıza rağmen gerçek dışı ve uydurma bilgilerle MHP aleyhindeki yorumlarını sürdürmektedir. Bu defa da Kamuoyu Araştırma Şirketi sahibi edasıyla fal açıp tahminler yaparak MHP’nin oylarının düştüğü iddiasında bulunabilmiştir."dedi

Yandaş medya AKP sözcülerinin palavralarına kiralık kalemleri ve satılık beyinleriyle destek vermeyle devam etmektedir.

Tescilli yandaş ve Erdoğan kölelerinden Abdültayyip Selvi, defalarca kendisini uyarmamıza rağmen gerçek dışı ve uydurma bilgilerle MHP aleyhindeki yorumlarını sürdürmektedir. Bu defa da Kamuoyu Araştırma Şirketi sahibi edasıyla fal açıp tahminler yaparak MHP’nin oylarının düştüğü iddiasında bulunabilmiştir.

Geçmişinde başarısız ve silik bir gazeteci olarak bilinen Abdültayyip Selvi AKP iktidara gelince derhal kendini Erdoğan’ın kollarına bırakmıştır. Çünkü mesleki başarı ve kişisel kabiliyet olmadan gazetecilikte yükselebilmenin yolunu havuz medyasına dâhil olup yalan, hilebazlık, sahtekârlık ve her türlü siyasi pisliğin aktığı bu havuzdan kana kana su içmekte bulmuştur. 

Abdültayyip Selvi, AKP’nin tesis ettiği havuz medyasında nasıl sefil ve asalak gazeteci tiplerinin ürediğine numune-i imtisaldir. Yazılarının ve televizyonlardaki yorumlarının hiçbirinde isabet olmadığı gibi, kulaktan dolma kahvehane edebiyatıyla köşe yazıları yazmaktadır. MHP’yi ve camiamızı tanımadığı hâlde MHP hakkında ahkâm kesmektedir. 7 Haziran’dan önce de bu tutumunu sürdürmüş ama MHP’ye zerre kadar zarar verememiştir.

Recepperest Selvi’nin takipçisiyiz. Onun müraice sürdürdüğü MHP aleyhtarlığını unutmayacak, yakasını bırakmayacağız.

Davutoğlu Erdoğan’dan kesinlikle koalisyon yapmama talimatı aldığı hâlde, koalisyon hükûmeti kurulamamasının vebal ve sorumluluğunu MHP’ye yükleyen Abdültayyip Selvi, artık halkın inanmadığını bile bile sık sık bunu tekrarlamaktadır. 

AKP koalisyon görüşmeleri sırasında nasıl kıvırdıysa Selvi de kıvırmaktadır. Ahmet Davutoğlu’nun nasıl koalisyon kurulmasını istiyormuş gibi yaptığını, asıl görevinin 1 Kasım’da yapılacak seçim için sadece geçici bir seçim hükûmeti kurulması olduğunu artık herkes bilmektedir.

Sovyet Rus lider Kruşçev’in bir zamanlar söylediği gibi, “Bazı siyasetçiler nehir olmayan bir yere köprü yapacakları sözünü verirler.” İşte AKP; böylesi yalancı politikacılarla doludur. Selvi gibiler de onların hınk deyicisi, malzeme taşıyıcısıdır. 

Yalan hakkındaki bir Türk atasözü şöyledir: Delik kapta su durmaz. AKP de havuz medyası da delik kap gibidir. Söyledikleri yalanlar lağım suyu gibi akıp gitmektedir. Çiğneye çiğneye çürümüş sakız gibi ağızlarında çevirdikleri yalanların, halk nezdinde karşılığı yoktur. Yalan edebiyatıyla AKP ve yandaş medyanın eline geçen şey, bundan böyle doğruyu bile söyleseler, artık milletin onlara inanmayacak olmasıdır.

Editör: TE Bilisim