Bir ülke silahla işgal edilir sanıyorsanız YANILIYORSUNUZ! Nüfusla işgal edilir! Silah, işgal edilen ülkenin sahiplerini sürerek ve sindirerek kendi nüfusunun önünü açmak için kullanılır.

Türk Milletinin tarih boyunca unutmak, duygusal davranmak ve aşırı iyi niyet göstermek gibi BÜYÜK ZAAFLARINI bilenler, “ensar, muhacir, ümmet, insaniyet, hümanizm vb.” MASALLARLA İŞGALİN ÖNÜNÜ AÇMIŞLARDIR.

Anayasa ve kanunlarımızın neresinde “ümmet” yazmaktadır? Siz bu olmayan yetkiyi nereden alıyorsunuz? Ayrıca ümmet masalı anlatanlar: Geçmişte de günümüzde de müslüman müslümanı öldürüyor! Hani Müslümanlar kardeşti, “Araplar tek milletti” zengin Arap ülkeleri niye göçmen almıyor?

Enflasyon gibi Akp’nin açıkladığı verilere, artık akpseçmeni bile inanmamaktadır. TÜİK 16 Temmuz 2021 tarihinde yayımlanması gereken 2020 yılının göç istatistiklerinin yayımlanmasını belirsiz bir tarihe ertelemiştir. Gerçekler ve felaketin boyutu gizlenmektedir.

Vatanımız, Suriyelisinden Afgan’ına; Irak, Pakistanlısından adını bilinmeyen Afrika ülkelisine kadar 8-10 milyon kişiYANİ DÜNYADAKİ ÜLKELERİN YARISINDAN FAZLASINDA BİLE OLMAYAN BİR NÜFUS TARAFINDAN PİLANLI İŞGAL EDİLMEKTEDİR!

Ne mutlu Türküm diyene anlayışında birleşmiş bir ve bütün Türk Milletini 3iddia edip 2-3 etnik parçaya bilebölemeyenler, çareyi Ortadoğu’nun ortaçağı yaşayan milyonlarına vatanımızı işgal ettirmekte buldu. Bu göç batıdan da gelse tavrımız aynı olurdu.

Sınırlarımız nasıl namustur ki yolgeçen hanına dönmüştürÖncesinde sınırlarımızdan mayınlardan neden temizlendiBizler seyahatlerimizde defalarca durdurulurken, bunlar tırlarla koyun sürüsü gibi nasıl taşınabilmektedir?

AKP’nin eski ve güvenmediğimiz verilerine göre, SADECE SURİYELİLER İÇİN BİLE TABLOKORKUNÇTUR!

SURİYELİLERİN TÜRK NÜFUSA ORANI

Geçici koruma altına alınan kayıtlı Suriyelilerin Türk nüfusuna oranı ülke genelinde %4,39. TÜİK tarafından Türkiye’nin nüfusu son olarak 83 milyon 614 bin 362 olarak açıklandı. 

TÜRK VATANDAŞLIĞI VERİLEN SURİYELİ SAYISI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türk vatandaşlığı verilen Suriyeli sayısının 110 bin olduğu belirtildi. (30 Aralık 2019 tarihi itibarıyla)

TÜRKİYE’DE DOĞAN SURİYELİ SAYISI

İçişleri Bakanı, 19 Eylül 2019 tarihinde yaptığı açıklamada, Türkiye’de doğan Suriyeli bebek sayısının 450 bin civarında olduğu belirtti.

İLLERE GÖRE SURİYELİ SIĞINMACILARIN DAĞILIMI

Türkiye’de bulunan Suriyeli sayısını il bazında incelediğimizde, İçişleri Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, İstanbul’da 546 bin 296 Suriyeli yaşıyor. Sığınmacı sayısı sıralamasında İstanbul’u takip eden iller sırasıyla Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Mersin, Bursa, İzmir, Kilis ve Konya.

Suriyelilerin Türk nüfusa oranla en yoğun yaşadığı il %80,61 ile Kilis. Kilis’i %26,56 ile Hatay, %21,58 ile Gaziantep ve %21,37 ile Şanlıurfa izliyor.

Vatanımızı göçmenlere işgal ettirirken;BATIRDIĞINIZ ekonomi yüzünden sadece 2019’da nitelikli 330 bin 289 Türk vatandaşı ülkeyi terk etmek zorunda kalmıştır.

Avrupa’dan bunlar için para alıp Türk vatanını göçmen kampı yapanlar: GÖÇ FELAKETİ YAZ şu numaraya gönder veya GÖÇ FELAKETİ İBAN’ı verin o paranın iki katını bir günde toplarız. PARASINI BİZ VERELİM SÖZDE MADENİ AVRUPA BAKSIN BUNLARA!

Bir de Konut satışı adı altında yabancı istilası var.Değeri çok düşük konutlar 250 bin dolar satış gösterilerek yandaş mütahitlerin servetine servet katıpvatandaşlık dağıtılıyor. Son sekiz yılda yabancılara satılan konut sayısı 220 bin adedi aştı. Konut bir yere kadar da KATAR İSTANBULDA OLDUĞU GİBİ, VATAN TOPRAĞININ SATIŞI KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ! VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR!

Bazı sözde gazeteci, sözde akademisyenler “göçmenlerin en az yarısı gitmez” diye kanunlarımızda yeri olmayan, deli saçması sözlerle akıllarınca kamuoyunu hazırlama ihanetindeler.Misafir evin sahibi olamaz! Geldikleri gibi gidecekler!GÖÇMENLERE TÜRK VATAN(I)DAŞLIĞI VE-Rİ-LE-MEZ!

Hele Türk soylu vatanına dönenlerle, göçmen sığınmacıları karşılaştırma cüreti gösterenÇUKURLAR, siz zavallılara Atatürk’ün Türkiye Türklerindir! sözü yeterlidir. Din veya insanlık maskesi altında kendi ırkını gizleyip Türk düşmanlığı yapanlar: ASIL IRKÇI SİZLERSİNİZ! Kendi ırkınıza Türk Vatanını işgal ettirme, vatanı Türk’ün elinden alma, 10 yıl 20 yıl sonra Türk’ü azınlık yapma planlarınızı biliyoruz. 

Asaletine ve töresine uygun bulmadığı için DÜNYADA IRKÇILIK YAPMAMIŞ OLAN TEK MİLLET, TÜRK MİLLETİDİR. Türk Milleti binlerce yıllık tarihinde hükmettiği BÜYÜK COĞRAFYADA bırakın ırkçılığı asimilasyon bile yapsaydı, günümüzde birçok devlet ve milletle birlikte kronik TÜRK DÜŞMANI sizler VAR OLAMAZDINIZ.

Bunların kimler olduğunu, Türk Milletine: “bu millet, aziz millet, tek millet, milletimiz…Türk Bayrağına : “al bayrak, ay yıldız, tek bayrak, bu bayrak” söylemlerinden; “Türkiye toplumu, Türkiyeli” ifadelerinden kolayca tanıyabilirsiniz.

Hedefleri oy adedi ve nüfus yapımızı değiştirerek üniter Türkiye Cumhuriyetine son verip, VATANIMIZI ÇOK MİLLETLİ FEDERAL BİR DEVLETE DÖNÜŞTÜRMEKTİR. Tek sermayeleri de CAHİLLİKve FANATİKLİKTİR.

Hamasi nutuklar ve kurgu hikâyelerle Türk Milletini KANDIRMA ve İKNA çabalarınız boşunadır.Göçmenleri savunduğunuzun milyonda biri kadar Kahraman IRKIMA bir gül. Ne bu şiddet, bu celal?Ebediyyen sana yok, IRKIMA yok izmihlal:.

TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…

İzmir’de Yunanı, İstanbul’da İngiliz’i heyecan içinde sevinçle karşılayanlar gibi sığınmacı-göçmen işgalini savunanlar: Türk milleti mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli olan birinci vazifesi; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek KARARLILIĞINDADIR! BİLESİNİZ!


M. Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ               
www.fevzikucukkkahveci.com.tr

Editör: TE Bilisim