BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
   "Kutlu Anadolu Yürüyüşü" adını verdiği kongre çalışmalarına Rize ve Trabzon'a gerçekleştirdiği ziyaretler ile devam edenMHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, Trabzon Zorlu Grand Otelde düzenlenen iftar yemeğinde delegeler ve parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Saray bu işin tam orta yerinde. 

Genel merkezimiz maalesef ki bir takım çevrelerin desteğini almış durumdadır. 

Hukuk mücadelesi bir hukuk garabetine dönüşmüş durumdadır. İddia ediyorum, sarayda Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultayını takip etmekle görevli bir birim kurulmuş” dedi. 

MHP GENEL MERKEZİNİN KURULTAY YAPTIRMAMAK İÇİN NEREDEYSE HUKUKA TAKLA ATTIRDIKLARINI GÖRMEKTEYİZ”
 
10 Temmuz'da yapılması planlanan Olağanüstü Kurultay'ın yapılamayacağını açıklamasına tepki gösteren Sinan Oğan, “Milliyetçi Hareket Partisi bugün Türkiye için bir umut kaynağı olmuşken, bugün bu Türkiye’de bu beceriksiz iktidardan kurtulmanın yolu haline gelmişken, maalesef Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel merkezinin envayi çeşit hukuk oyunlarıyla bu süreci baltalamaya çalıştığını, kurultay yaptırmamak için neredeyse hukuka takla attırdıklarını görmekteyiz. Ve üzülerek görmekteyiz. Oysa biz yıllarca ‘ülkücü hareket engellenemez’ diyorduk. Ama ülkücü hareketi genel merkezimizin bizatihi kendisinin engellediğini görüyoruz” dedi.

“SARAY BU İŞİN TAM ORTA YERİNDE”
 
Beştepe'de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultayını takip etmekle görevli bir birim kurulduğunu öne süren Sinan Oğan, “Artık herkes kabul ediyor ki Milliyetçi Hareket Partisi bir genel başkan seçmeyecek. Müstakbel başbakan seçecektir. O sebepledir ki, kurultayımız 7 düvele karşı yapılıyor. Saray bu işin tam orta yerinde. Genel merkezimiz maalesef ki bir takım çevrelerin desteğini almış durumdadır. Hukuk mücadelesi bir hukuk garabetine dönüşmüş durumdadır. İddia ediyorum, sarayda Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultayını takip etmekle görevli bir birim kurulmuş. Bu kurultayı bize yaptırmak istemiyorlar. Biliyorlar ki biz başardığımızda onlar başarısız olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim