Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Genelkurmay Başkanlığı, Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında ağır yaralanmış bir askerin daha saat 13.10’da şehit olduğunu açıkladı. Bu asker ile bugünkü şehit sayısı 2'ye çıkmış oldu.

TSK’nın internet sitesinden verilen bilgi şöyle;
“03 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.10’da şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.”

Genelkurmay Başkanlığı, 02 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, ağır yaralanan bir askerin daha hastanede bu sabah 08.30'da şehit olduğunu açıklamıştı.
Editör: TE Bilisim