BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Önce Süleyman Şah türbesi, şimdi de Suriyelilerin yurtlarının boşaltılmasına çanak tutuluyor.

Çekile çekile Anadoluya sığındık. Ardımızda kalan Müslüman Türk varlığı tasfiye ediliyor. Ecdat yadigarlarını kendi yurtlarında insanca yaşatmak, millet, ümmet ve insanlık borcumuzdur.

Oralardaki kan gözyaşı ve sürgüne seyirci kalmak, Anadoluda selalar çektirir kefenler biçilir.

Suriyelilere vatandaşlık, çaresizliğe razı olmak beyaz bayrak kaldırmaktır. Ne yani boşalan topraklara PKK maskeli Ermeni göçü haçlı sürüleri mi yerleşecektir?

Türk Devletinin görevi, muharebe ön karakolumuz olan bu mazlumları kendi doğdukları ata topraklarında temel insan haklarından istifade etmesini sağlamaktır.

Türkiye özellikle bu meselede diplomasiyi kullanarak haklılığını ispata ve bunu başarmaya mecburdur. Oraları boşaltmak, iyice kuşatılmak ve ateş çemberine alınmaktır.

Süleyman Şah'ı savunamayanlar, o insanları da savunamazlar! Yani özetle ölüsünü savunamayan dirisini savunabilir mi?

Koridor aç! koridor kapat! emperyalist emir tekrarı ile ülke yönetmek bize yakışmaz!

Cerablus operasyonu ile milli tavır insiyatif alma her riske ve bedele raģmen tedbirle sürmeli ve kararlılığımız vurgulanmalıdır.

Türk milleti istiklal harbi şartlarına göre daha güçlüdür. Dünyayı bütün negatif şartlara rağmen zalimlere dar ederiz. Korkunun ecele faydası yok, onursuzca yaşamaktansa ölümü tercih eden asil Türk milletinin onuru ile hiç kimse oynayamaz!

Lakin çok madara olduk yazıktır günahtır yeter artık!

ABD ya da AB eyaleti üçüncü dünya ülkesi değiliz. Rusya ve Suriye'de rejim dahil bölgedeki aktörlerle sattanç oyunu yönetmek milli hafıza ve tarih bilgisi gerektirir. Vizyon ister. Dünyayı iyi okumayı ve yorumlamayı gerektirir.

Türk milletinin böyle bir milli birikimi, imkan ve kabilyetleri vardır. Asla çaresiz değiliz ama bu ortak akıl milli irade ve milleti her türlü yönetime dahil etmekle olur. 'Ben bilirim bana bırakın dönemi' artık tarihin tozlu raflarında. sadece ibret vesikası olarak kalmalıdır.

Kurtarıcı sadece Allah'tır ve yine bizi kurtaracak Türk milletinin azim ve kararıdır. O günler yakındır inşallah!

Sabri ŞENEL


Editör: TE Bilisim