Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 25 Mayıs günü meydana gelen olayda, Muğla’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsü feribotla Yalova Topçular’dan Gebze Eskihisar’a geçerken, otobüste muavin olarak görev yapan Gökhan G., aracın arka kısmında mastürbasyon yaptı. Gökhan G.’nin spermleri bir ön koltukta uzanarak uyuyan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki C.D.D.’nin üzerine geldi. C.D.D.’nin şikayetçi olması üzerine Gökhan G. ilk ifadesinde pet şişeden su döküldüğünü iddia edince serbest bırakıldı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine Gökhan G. hakkında ‘hayasızca hareket’ ve ‘cinsel saldırı’ suçundan soruşturma açıldı. Gökhan G. yaşanan olaydan 2 gün sonra tutuklandı.

1 Temmuz günü Gebze 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada Gökhan G. üniversite öğrencisi kızı düşünerek mastürbasyon yapmadığını belirterek, “Benim hareketim müştekiye karşı değildir. Araç Yalova’dan Eskihisar feribotuna bindiğinde uyandım. Kaptana kahve almak üzere otobüsten inerek feribota çıktım. O arada feribotta aşırı dekolte giyinmiş bir bayan gördüm. Sabahın verdiği mahmurlukla tahrik oldum. Kaptanın kahvesini verdikten sonra feribottaki lavabolara baktım. Ama lavabolar doluydu. Otobüse geri döndüm. Otobüsün kontağı kapalı olduğundan iç ışıkları yanmıyordu ve karanlıktı. Otobüsün arka tarafına geçtim. Elime bir bardak almıştım. Burada mastürbasyon yaptım” dedi.

Bardağın içerisindeki spermlerin üniversite öğrencisi genç kızın üzerine döküldüğünü ileri süren Gökhan G, “Daha sonra buradan otobüsün önüne doğru ilerlerken otobüsün içerisinde bulunan çöpleri toplamaya başladım. Çöpleri toplayıp ilerlerken müştekinin uyuduğu bölüme geldim. Müşteki baş tarafı koridora doğru dönük ayakları cam tarafına doğru uyuyordu. Benim de elimde çöp olarak aldığım gazete parçaları, yarım dolu plastik su bardağı ve içimde spermlerim olan diğer bardak vardı. Müştekinin önündeki çöpleri almak için uzandığımda elimdeki bardaklar döküldü. Müşteki uyandı ve başımda beni görünce hafiften çığlık atarak bağırmaya başladı ve ‘sen ne yapıyorsun?’ dedi. Ben de üzerine su döküldüğünü kızacak bir şey olmadığını söyledim. Ardından da ben oradan ayrıldım. Ben ilk etapta yalnızca suyun döküldüğünü zannettim. Daha sonra olay önce şoföre intikal etti. Bunun üzerine arabanın iç ışıklarını yaktık. Müşteki koltuktaki lekeleri gösterip ‘muaviniz benim başımda mastürbasyon yaptı’ dedi. Olay daha sonra jandarmaya intikal etti” diyerek kendini savundu.

Editör: TE Bilisim