TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 TÜRKMENLERE KATLİAM YAPAN ESAD VE RUSYAYI SAVUNAN İÇİMİZDEKİ KANSIZLAR KİMDİR ?

Türkiye'den gidip Esed'in yanında Türkmenlere karşı savaşan katliam yapan, aşırı sol örgüt militanlarının varlığından haberdar mısınız ? Az önce vicdansız bir adamın paylaşımı ile irkildim."Türkiyeden sızanlara karşı Esad güçleri tepeleri ele geçirerek Türkmen mücahitleri ve sızanları gebertiyormuş" bunu yazan bu ülkenin ekmeğini yiyen kanı bozuk, soyu karışık şerefsiz, orada masum yavruların başına bomba yağıyor katliam var o bunları görmeyen soyuna ihanet eden bu lanet zalim ortaklarını Allah kahretsin.

Türkmenler karşısında zafer kazanan Esadı ve Rusları savunan kanı bozuklar kimlerdir ? Bunları tanımak ve yüzüne ıkınarak tükürmek isterim pis zalim atıkları Allah sizi ıslah etsin, ıslah olmaz iseler Mevlam kahretsin.

Gidin o Kobani denilen yerde Esadınızın yanında PKK'ya karşı savaşın orada ki Kürtler insanda Türkmenler insan değilmidir ?

Alevi, sünni, Türkler ve mazlum halklar katliama uğrarken insan ayırımı yapmak vicdansızlık degil midir ? Nasıl bir ülkeyiz dincisi, dinsizi, Kürtçüsü, komünisti, hepsinin ortak yanı Türk düşmanlığıdır.

Türk'e ya düşmanlar, yada patavatsız ilgisiz ya bu Türk milletinin ekmeği zehir haram olsun.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim