Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Balyoz Davası kapsamında 18 yıl hapis cezası alan ve 28 Şubat soruşturması kapsamında da tutuklanan MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, cezaevinden Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Bir mektup göndererek çarpıcı açıklamalarda bulunan Engin Alan silah arkadaşlarında da sitemde bulundu.

"UMARIM BEDEL ÖDENMEZ"

Engin Alan, cezaevinden gönderdiği mektubunda şunları yazdı:

"Türk Ordusu, binlerce yıllık tarihinin hiçbir döneminde, bu günkü durumuna düşmemiştir. Dışarıdan aldıkları destekle, bu ihaneti tezgahlayan ve uygulayanların 'gözü aydın' olsun. Dünyanın saygıyla ve hayranlıkla baktığı Türk Ordusu, muharebe sahasında değil, mahkeme salonlarında mağlup edilmiştir. Dilerim Türk Milleti, Türk Devleti, bir gün bu yapılanların bedelini ödemek durumunda kalmaz.

OLMAYAN ADALET VE HUKUKA İNANMAYIN

Astının hak ve hukukunu savunmayan asker 'Komutan' olamaz. Sadece olduğunu zanneder. Rütbe ve makamlar bittiğinde gerçeği fark eder. Ne yazık ki o zamanda, çok geç ve iş işten geçmiş olur. Tıpkı bu gün olduğu gibi. Gerçek lider, gerçek komutan astlarının beynine, ruhuna ve gönlüne girebildiği ölçüde sahip olduğu rütbe ve makamı hak eder. Bunun yolu da astlarının hakkını ve hukukunu korumaktan geçer. 'Olmayan adalete, olmayan hukuka' güvendiğini söylemekten değil!.."

Editör: TE Bilisim