YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 İstanbul Ülkü Ocakları'ndan, Rusya'nın, Ülkü Ocaklarının "terör örgütü" olduğu şeklindeki yayınlarına karşı, "Türk Dünyasından Rus izlerini silme mücadelesi" hamlesi geldi. 


 İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Rusya'nın Türkiye'yi bölme ve Ülkü Ocakları'nı terör örgütü olarak sunma hamlelerine karşı harekete geçtiklerini açıkladı. Yıldırım sosyal medyada yaptığı açıklamada,  Türk Cumhuriyetlerinde Rus izlerini silmek için mücadele edeceklerini ve bağımsızlığını kazanamayan Türk Devletlerinin bağımsızlıklarını ilan etmeleri için girişimlerde bulunacaklarını belirtti.


İlk etapta 30 üniversite teşkilatının Türk Dünyası birimlerinin aktif hale getirilerek, stratejik araştırmalar yapılmasına zemin hazırlandığını açıklayan Yıldırım, Balkanlar, Suriye, Türkmeneli, Güney Azerbaycan, Kırım, Kafkaslar, Kazakistan, Tataristan, Özbekistan, Türkmenistan, Doğu Türkistan başta olmak üzere akademik alandaki çalışma ve işbirliğinin arttırılarak, Türk düşmanlarına karşı savunma geliştirileceğini açıkladı.
Editör: TE Bilisim