BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Ülkenin suratle tek kisilik aklin surukledigi karanlik bir maceraya engel olmak için, ateist etnik kurtcu bolucu fitneye mani olmak için harekete geçilmelidir. Barış denilen kandirma aldatma tiyatrosu karsisinda ancak gercek kardesligin sesi ulkuculer bunu başarabilir. MHP süratle iktidara gelmezse ermenistan,rum kesimi,israil ABD AB ve isbirlikci masalar bayram edeceklerdir.Şehit gelmesini isteyen alcaktir ama heykel diken,bayrak indiren,yeni ozerklik ,bagimsizlik ve her turlu boluculuk yapan alcak oglu alcaktir.

Bu gercegi göremeyen parti putu ve kor aski yuzunden MHP yi karalayan boluculugun onunu acanlara destek verenlerle iki dunyada hesabimiz vardır.Ülkeyi ve birligimizi karanlik maceralara kurban edenlere, onlara onay verenleri goremeyip hala asagilanmaya razi olan omurgasizlara yaziklar olsun. Bu ulkenin bir adı bir bayragi bir milleti bir anlasma birlikte dili olmalidir.Bunun aksine yol verenler, AKP, PKK engellenmezse iste sonumuz Irak ve Suriye olacaktır.

Tarihi kuyruk acili batililar asirlik aşağılık bölücü emellerine ulaşacaklardır. Bugün yapilanlari haclilar dun son osmanli hükümeti ile PKK yerine de dun tasnak ceteleri ve yakin gecmiste asala ile yapmislardir.Bugun AKP iktidari ile son damat ferit paşa kabinesi ayni politikikalari surdurmuyormu? PKK'nın bogazliyan kaymakamini idam ettiren ermeni cetelerinden ne farki vardır? Bugün artik kutsal mubarek ulvi bir infial, baskaldiri demokratik bir isyan başlamalıdır. Türk milletinin oncusu ulkuculer buna mani olacak, destek ve rehberlik için ülkenin önündedir. Ya destek ya zillet!!


Editör: TE Bilisim