Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Devlet mal can güvenliğimiz sağlamak zorundadır.Ülkenin sokakta çatışan ülkücülere değil, terörü kökünden kazıyacak ülkücü siyasi iradeye ihtiyacı vardır, Ülkenin güvenliği için yeteri kadar asker polis var. Ama güvenlik kuvvetlerinin kamu gücünün adeta eli kolu bağlıdır. O zincirleri kırıp güvenlik kuvvetlerini,her türlü kamu gücünü, millet ve devlet imkanlarını, terörü bitirecek, huzur barış ve kardeşliği hakim kılacak, Ülkücü iradeye kurak toprağın suya ihtiyacı kadar ihtiyaç vardır. MHP'nin parti faaliyetinde veya sandıkta yanında olmayanların, sokakta çatışma için ülkücüleri araması son derece utanç verici bir taleptir.Ülkemizde sokak hafızası en fazla temayüz etmiş sosyal maliyeti en yüksek siyasal hareketi Ülkücü milliyetçi harekettir.

İşler sokakta çözülse, can vererek çözüm olacaksa benim canım başta hemen feda olsun! Bundan bir saniye olsun tereddüt etmem. Allah'a bir can borçluyuz. Ondan geldik Ona döneceğiz. Bugün bu konuları çok konuştuğumuz,dünün ağır bedelini ödeyen bir çınarı hakka uğurladık bizde gideceğiz. Sağda solda ucuz sorumsuz beyanlarla gereksiz kahramanlık şovları kimseye hiç bir şey kazandırmaz.Dün bu kavgayı verenlerin yaraları hiç sarılmadı çok büyük çaresizlikler acılar yaşanmıştır.Bu hafıza bugüne dair gerekeni yapacaktır. Ülkenin ülkücülerin iktidarına çok ihtiyaç duyduğu bir ortamda, ter kardeşlik gözyaşı dökmeyi beceremeyen, bundan kaçanların, halka, hakka ve gönül kapısına varamayanların, sokak çatışması, kargaşa, kaos ve kavga arayışları çok üzücüdür. Sokakta başlayan her siyasal hareket sokak hareketi olarak kalmaya ve bitmeye mahkumdur. Biz sokaklar dahil ülkenin tümüne millet adına talibiz.

Sokak hareketleri ile zamanlamasını terör örgütlerinin tayin ettiği terör örgütlerine karşı reaksiyon hareketi değiliz. Demokratik tepki veya son sözü söyleme hakkımız, tarafımızdan tayin edilecek zaman yer ve şartlarda ortaya konulacak, Türk milletinin var olma refleksidir. Bizler bir kültür medeniyet ve iktidar projesinin temsilcileriyiz. Sokaklarda birlikte ter akıtıp, Cuma,Arafat,bayram ruh ve mana ikliminde yürümek için adam aradığımız ve yalnız kaldığımız günlerde yanımızda olmayanların sokak ısrarı çok manidardır.

Ülke bir baştan bir başa MHP nin anlaşılmasını bekliyor.Bu anlaşılmayı beceremeyenler için sokakta yürümeler cılız yalnız kalmaya mahkumdur. Evleri ziyaret edip sokağa birlikte çıkma teklifi kabul olmadığı müddetçe balkonlardan bize yapılan bozkurt işaretleri ile teselli bulmaya sandıkta elimiz ve avucumuzu yalamaya mecbur kalırız. Tebliğ,irşat,öğüt,ikna ve psikolojik siyasi mücadele verilmeden, mücadele lafları kabul olmayan dua gibidir. MHP yeterince tanınmıyor veya yanlış tanınıyor. Yanlış algı veya yetersizliği sorunu çözülmeden, milletle aramıza örülen soğuk duvarlar yıkılmadan,zincirler kırılmadan sokak çatışmaları ancak bu duvarları büyütür.

Öfkeli kalabalıklar olarak geniş toplum kesimlerine korku salmaya devam ederiz.Kürt komşumuzu, alevi kardeşimizi, boşnak canımızı bağrımıza basıp,yanımıza alamazsak başarılı olamayız. Sonsuza kadar birlikte var olma haysiyet şeref sosyal mukavelesini gönül rızası ile tazelemez isek birlikte yaşama zeminini suratle kaybederiz. Bugün çok daha fazla ülkenin ülkücülerin terine, kardeşlik göz yaşına destansı fedakarlığına, kafa yormasına ve MHP nin doğru anlatılıp doğru anlaşılmasına ihtiyaç vardır. Mahalle sokak köy gibi hangi yerleşik yapılarda organize olursak olalım, süratle teşkilat eksikliklerini gidererek iktidar seferberliği başlatmadan meseleyi çözemeyiz. Bu satırları yazan bir kardeşiniz olarak, fani ömrümüzün kalan bölümünde, herhangi bir ikbal ve menfaatten uzak bir anlayışla insanımızla buluşup kenetlenmekten başka bir seçeneğimizin olduğunu düşünmüyorum. Bu özgürlük çağında ve barış dininin mensupları olan Türk milliyetçilerini çatıştıranların, din dışı, ahlak dışı yöntemleri ile asla sonuç alamayız.

Tekrar ifade etmek gerekirse, ülkemiz bizden sağ ve ayakta kalıp, MHP iktidarını istiyor. Bunu bizden hep uzak tuttular, ama yine aynı oyunla, sokağa karanlığa, çekilme ve iktidar hedefinden uzaklaştırılmak isteniyoruz ama bu sefer oyuna gelmeyeceğiz. Hedef milli devlet güçlü iktidar yaşasın Türk milletinin varlık ve beka davasının davacısı ülkücü milliyetçi hareket!

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim