Hayatında MHP ye oy vermemiş MHP hakkında ahkam kesenlerin sürekli dillendirdiği bir konu var. Genel başkan devlet bahçeli bey ülkücüleri sokaktan çekti. Sokakta başlayan hareketler sokakta biter. Türk milliyetçileri sokakların nabzını en iyi tutan, sokaklara hükmetme kabiliyeti en yüksek , davaları Hz Muhammed in davası olan  ;Milli, ilmi ,teşkilatçı sosyal ve siyasal harekettir.


Sokak tecrübe boyutu olan bu hareket ne yaptığın bilen milli hafızası en fazla temayüz etmiş birikime sahiptir. Hangi şahıs ve kurum zaaf gösterirse göstersin en az yanılacak ortak akla sahip sosyal maliyeti en yüksek ülkenin göz bebeği onuru gururu mazlumların gerçek hamisidir.


Türk İslam dünyasının ve İnsanlığın umudu geleceği güvencesi Türk milletine musallat olmuş fitne bela ve musibetlere karşı kendini görevli sayar. Bu sevdanın karşılığı yoktur. Türk milliyetçilerinin davası Allah ve Resulünün davasıdır. Yüce Türk milletinden ve bu toprakların ekmeğini yiyip vefa borcunu ödemekten başka hiçbir niyeti yoktur.


Sayın genel başkanın ülkücüleri sokağa çıkarmama opsiyonu sınırsız değildir. Yeri zamanı geldiğinde şartlar oluştuğunda bu hak kullanılmak için saklı tutulmuştur. Bu hareketin mensupları tehdit ve tehlikenin gerçek adresini bilecek kadar bilgi birikimine basirete tarihi hafızaya sahip Türk milletinin gerçek kozmik odasıdır.


Sokaklara bir karanlık macera projenin gereği olarak asla çıkmazlar. Türk milletinin menfaatleri gerektirdiğinde Allah tan başka hiç kimseden korkmadan yürürler gül bahçesine girercesine sonsuzluğa yürürler. Bu ülke bugün küresel bir kuşatma ile siyasi ve silahlı taşeronlar maşalar eliyle bir etnik ameliyatla karşı karşıyadır.


MHP’yi ırkçılıkla suçlayan iftiracılar gerçek mikro ırkçı kafatasçılardır. MHP birlikten bütünlükten tek millet olmaktan yanadır. Milliyetçilik tanımı her sosyal kesimi kucaklayan her aidiyeti bağrına basan kardeşliğin destansı adresidir. MHP den gerçek bölücü, ırkçı, barış narkozu ile özgürlük maskeli, ana dil masallı, ameliyatın temsilcileri korkarlar.


Ayrışmanın fitne fitili çekilerek ülke çok uluslu, çok dilli, çok dinli, çok kültürlü çok ajanlı bir maceraya doğru süratle sürükleniyor. Buna karşı koymanın dik duruşun, sarsılmaz bir azmin, teslim alınamayan son kalesi Türk milliyetçileridir. MHP güçlendikçe, Türk milleti ihanetin kodlarını çözdükçe, MHP cazibe merkezi oldukça iftira koroları düğmeye basmaktadır.


MHP millete ümit karanlıktan çıkış adresi olması işbirlikçi adresleri paniğe sevk etmiştir. Haber Türk ve diğer mütareke medyası işlevi gören bu medya ablukası, siyasal tetikçilik yaparak ülkücülere medya darağaçları kurmakta siyasi linç yapmak istemektedir.


Ama şimdi korkunun ecele faydası yoktur. Olanları o karanlık sokakların dehlizlerinin dilini bilen bir siyasal hareket kimsenin kılına bile dokunmadan önce nefesimizi sonra terimizi sonra tüm birikimimizi bu milletin emrine vererek ülkeyi ayağa kaldıracaktır. Bu şahlanış Bursa, İzmir, Adana, Erzurum mitinglerinde start
almıştır.


Ülkücülerin sürprizlerini herkes beklemektedir. Türk milleti ayağa kalktığında zaten kendine biçilen kefenleri yırtar ihanet odaklarının başlarına geçirir. Türk’ü Anadolu da boğma hayali kabusa döner. Bu topraklarda kahramanların mezarları biliniyor. Ama haniler gafiller ve işbirlikçileri evlatları bili anmayacaktır.


Ülkeye özgürlük getiriyoruz diyen dünün irtica adı altındaki din ve millet düşmanları darbecilerin postallarını yalayanların koltuklarına ülkücülerin darağaçlarındaki akıttıkları kan bulaşmıştır. Bugün ülkücülere saldırarak mevki makam, şöhret ve ikbal peşinde koşanların ikiyüzlü sahte tavırları suçüstü yakalanmıştır.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi


Gerçek devlet adamları siyasi aktörler muhaliflerine kendilerini ifade etme şartlarını oluştururlar. Ülkede tam bir bilgi kirliliği delil karartma gizli gündemler hiçte demokrat ülke yöneticisi tavrı değildir. O koltuğa gelirken mazlum mağdur oynayanlar bugün kendi hatalarını dillendirenleri, karşı çıkanları en acımasız yöntemlerle suçlamaktadır.


El altında iftira tezgahları kurulmakta, el altından mezhepçilik yapılmakta el altından etnik mikro ırkçılıkla ülkeyi bir girdaba sürüklenmektedir. 36 etnik aidiyet serüveni nereye varır bunu bilmemek için aptal olmakgerekir. Evet, bu ülke bu macera ile dağılır. Türk milleti buna müsaade etmeyecektir.


Bu ikiyüzlü tavırları ortaya koyup kamuoyunu objektif bilgilendirecek medya, aksine iktidarın siyasal tetikçiliğini, yalakalığını yaparak tarihe medya utancı olarak geçmektedir. Bu medya darbecilere de böyle alkış tutup secde etmiştir bunların kıbleleri akçeli ilişkiler ve çirkin menfaatleridir.


Tarafımızca anlaşılan ama kamuoyundan gizlenen dünün irtica darbe ve laiklik adı altında din düşmanı koro bugün AKP’nin yanındadır. Çözüm süreci adlı barış tiyatrosu dün komünist kanlı örgütlerin, bugün PKK’nın ara sokaklarda ve dağlarda savaş kargaşa ve kan akıtan, ana caddelerde barış söylemi bugün tartışmasız tüm AKP PKK BDP yandaş medyanın küresel çete destekli barış dili olmuştur.



İşte bu oyunu bozacak tek siyasal hareket milliyetçi hareket gümbür gümbür geliyor. Bütün korku bundandır. Karalamalar iftiralar gerçekleri değiştirmeyecektir. Korkunun ecele faydası yoktur. Her ömrün ve iktidarın bir sonu vardır. AKP siyasal ömrünün sonuna gelmiştir. Bu çırpınış ve hakaretler korkunun izharıdır. Gazanız mübarek olsun seferiniz kutlarım. O sefer yeni gönül kapılarına yönelmektir. Ülke bir baştan bir başa MHP iktidarına hazırlanıyor.


Editör: TE Bilisim