Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 AKP'nin Ülkücü ve MHP düşmanlığının sebebi nedir? Bu cevabı AKP de ikbal arayan eski Ülkücüyüm diyenlerin belkide MHPye hiç oy vermeyen Ülkücülükten geçinenlerin vicdanına havale ediyoruz. Hareketin dünde bugünde yarında çilesini çekenler asla bu ikbal avcılarına haklarını helal etmeyeceklerdir.

Amerikalıların askerimizin başına çuval geçirmesini geçiştirip hazmeden,Almanların ülkeyi dinlemelerine küçük ülke rolü oynayan ve sus pus olan,istihbarat teşkilatlarının şamar oğlanı haline gelen, AKP iktidarı MHP'ye niçin bu kadar kin kusuyor?

PKK,Barzani,Kandil ve Öcalan için dut yemiş bülbül gibi susanlar, süt dökmüş kedi gibi davrananlar, Ülkücülere seçimlerde kardeş seçimlerden sonra kara taş olanlar,MHP söz konusu olunca sanki şahin kesilip sürgün, kıyım, eziyet ve aşağılama yapmaktadır? Eski ülkücü edebiyatı yaparak mahalleyi ayağa kaldıran, seçimlerden önce Erdoğan'ın gözdesi,seçimden sonra gelecek seçim için geri dönüşüm kutusuna atılanlar, AKP ye dolgu malzemesi olanlar nasıl vicdanınız rahat mı? Bu ermeni taşnak asala uzantılarına gösterilen anlayış, niçin MHP ve Ülkücüler söz konusu olunca kine,sürgüne,tertibe,düşmanlığa, tezgaha ve ayak oyunlarına dönüşüyor?

AKP ye oy veren samimi muhafazakar seçmen tabanı, bunu Müslümanlık ölçülerine vurmak ve bunun hesabını hükümetten sormak zorundadır. Ülkücülerin parti içi farklı düşünme hassasiyetlerini, siyasi kan davasına çevirip,tahrik teşvik ve desteklemek siyasal ahlaksızlıktır. Ülkücülerden nemalanıp surda gedik açarak oy devşirmek,zaaf içinde olanları küçük menfaatlerle dolgu malzemesi yapma dönemi artık kapanmak üzeredir.

Sırtını barış yoldaşlarına,güç odaklarına dayayarak Ülkücüleri hedef tahtasına oturtup,MHP ye saldırmayı hangi ülkücü vicdan veya Müslüman Türk evladı kabul edecektir? İşte hüzünlü fatura ortada, Ülkücü müdürler kıyımını, onuruna, gururuna, ülkücü geçmişine ve vicdanına sığdıran var mıdır? Ama herkes mukadder sona mecburdur bu gün inşallah yaklaşıyor. Ülke iki dudak arası tek kişilik yönetime doğru suratle ilerliyor. Her şeyin sonu vardır.Namaz,Oruç,tesettür Allah'ın emri olduğu gibi adalette Allah'ın emridir. Allah bizi adaletten ayırmasın!


Editör: TE Bilisim