BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
ŞEREFSİZLİK ANCAK BU KADAR OLUR!
Türk siyasi tarihinin en önemli siyasi linç kampanyalarından birinin mağduru olan Meral Akşener ile ilgili utanç verici bir montaj kaseti servis edilmiştir. Kaseti izleyip seslendirmeyi duyunca görüntüler gerçekten kanımızı dondurdu.
Bu kadar utanç verici uydurma iftira ve karalamayı ancak alçaklar yapar. Bu kadarına gerçekten pes yahu!
Bu kadar uydurma alçaklığa zehirli yılanlar bile isyan eder! Şeref haysiyet yoksunu insanlık Müslümanlık tarafına uğramamış bir güruh... asla bunlar insan olamazlar.
Bel altı vuruşu yapan insanlık bir tarafa lağım faresi bile olamaz. O mahluk bile yaratılışının gereğini yapar.
"Ben başbakan olacağım ayın 15 inden sonra ifadesi ve Yurtta sulh cihanda sulh"cümleleri sayın Meral Akşenerin konuşmlararından montajlanarak adeta haysiyet cellatlığı onur katliamı yapılmıştır.
Bu kadar insanın gözünü döndüren ne olabilir? Bu iğrenç tezgah kurularak adeta insanlık onuru kurgu iftira ile ayaklar altına alınmıştır.
Meral Akşener'e destek vermek veya vermemek ayrı şeylerdir. Bu insanlıktan nasibini alan meşru yasal siyaset yapan her vatan evladının başına gelebilecek büyük bir komplo ve tezgahtır.
Ayın 15'i MHP nin Ankara Akkurtta büyük Anadolu otelindeki 15 mayıs tarihindeki tüzük kurultay tarihidir. "Ben başbakan olacağım" demek, siyasi hir hedef ve iddiadır. Bu iddia siyasetin doğasında olan meşru makul siyasi bir hedeftir. Başbakan olma hedefi olmayan siyasetçi dağında çoban bagında bahçıvan şehrinde okulunda müstahdem olsun; bu daha makul bir hizmettir.
"Yurtta sulh Cihanda Sulh" Atatürk'ün ifadesi, her Türk evladının siyasi manifestosu yol haritasıdır.Bu kuruluş manifestosuna uyulsa samimi olunsaydı bu çaresiz yalnızlığa mecbur ve mahkum olmazdık!



Editör: TE Bilisim