Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Erzurum'un Horasan ilçesinde 30 ülkücünün AKP'ye geçtiği yönündeki iddiayı yalanlayan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, "Ülkücülerin adresi MHP'dir. Ülkü ocaklarından istifa edip AKP'ye geçtiği iddia edilen ülkücülerin Ülkü Ocakları kaydını önümüze koysunlar. Yok böyle bir şey, yok böyle bir yalan ve iftira." dedi. 

MHP Milletvekili Kamil Aydın parti il binasında düzenlediği basın toplantısında AKP Erzurum teşkilatını 'müfteri' olmakla itham etti.

Aydın, Horasan'da Ülkü Ocakları'na kayıtlı herhangi bir gencin AKP'ye geçmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

1 Kasım seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte 400 milletvekili hesabı yapan AKP'nin, ülkücü camiadan oy devşirmeye çalıştığına ve bunun da gayri ahlaki bir tutum olduğuna dikkat çeken Aydın, "Helalden haram oy devşirilmez. Ülkücülerin siyasi adresi MHP'dir. Horasan'da AKP'ye geçtiği iddia edilen gençlerin varsa ülkü ocakları kayıtlarını çıkarsınlar. Yoktur böyle bir şey. Yalan ve iftira. Ülkü ocakları başkanının onayını almayan hiç kimse ülkücü değildir. Ülkücülerin adresi, temsil yeri bellidir o da MHP'dir. İftira kampanyası genel siyasetin bir parçası. AKP'nin topluma söyleyecek, vaad edecek hiç bir şeyi kalmadı. Bunların atacağı her türlü iftirayı bekliyoruz." dedi.

Editör: TE Bilisim