Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 

  MHP’nin ve ülkücü hareketin Türkiye’ye en gerekli olduğu bir dönemdeki durumundan büyük üzüntü duyduklarını belirten Avustralya’daki ülkücüler, yayınladıkları bir bildiri ile olağanüstü kurultay toplanmasını istedi.

  Bildiride özetle şöyle denildi: “Bizler, 20,000 km uzaklıkta, Ayrı bir Yarım Kürede, Ayrı bir Kıtada, Avustralya’da yaşayan, Ama kalbi Türkiye’de atan Ülkücü Hareket’in sevdalılarıyız... Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, Genel merkezimizin değerli yöneticilerine, delegelerine ve  Ülkücü Kamuoyuna sesleniyoruz!.. Milliyetçi Hareket Partisinin, durduğu noktanın doğruluğu şüphesiz tartışılamaz.  Ancak tartışılamaz olan bir diğer husus ise durmadan kan kaybettiğimizdir! Her ne kadar suçlamasak da, 16 seneden beri partimizi iktidara taşıyamayan, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde, 2 milyondan fazla oy kaybına sebep olan, Genel Başkan ve parti yönetiminin, bu oy kaybının nedenlerini araştırmak yerine, ülkücüler arasında ” biz ve hainler “ açıklaması yapmaları büyük bir talihsizliktir! Yapılacak iş bellidir... Bir an önce Ülkücü Hareket’in töresine, terbiyesine yakışır şekilde, ” olağan üstü tüzük kurultayı “ yapılmalıdır.Bu kurultay yapılıp, ” Ülkücü irade “baz alındığı takdirde, (Dünyanın öbür ucunda olmamıza rağmen) halledilemeyecek hiç bir meselemizin olmadığını, biz bile görüyoruz. Saygılarımızla...” denildi.

Editör: TE Bilisim