Andımız'dan Anayasa'ya... Andımız'dan Anayasa'ya...
 Hemşire eşini hastanenin bahçesinde öldürdü! Kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kez cinayet haberi Edirne’den geldi. Necip D., kendisinden boşanmak isteyen hemşire eşi Nurcan D.’i nöbet tuttuğu hastanenin bahçesinde tartıştıktan sonra kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. İki çocuğunun annesini öldüren Necip D., daha sonra intihar girişiminde bulundu.

HASTANE BAHÇESİNDE DEHŞET

Olay, saat 21.30 sıralarında Sarıcapaşa Mahallesi'ndeki Edirne Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi.  1,5 ay önce emekliye ayrılan polis memuru Necip D., bugün Edirne Aile Mahkemesi'nde boşanma davası olan iki çocuğunun annesi olan Nurcan D.'le görüşmek üzere Edirne Devlet Hastanesi'ne geldi. Nöbetçi olan eşine telefon açan Necip D., konuşmak üzere hastane bahçesine gelmesini istedi. Kimsenin olmadığı cerrahi servisinin arkasında konuşmaya başlayan çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Necip D., belinden çıkarttığı tabancayla, bir süredir ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşine 4 kurşun sıktı. Ardından da çenesinin altına dayadığı tabancayı ateşleyerek ölmek istedi.

Silah sesini duyan görevli doktorlar, olay yerine gittiklerinde mesai arkadaşlarını ve eşini kanlar içinde buldu ve hemen hastanenin acil servise götürdü. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Nurcan D. hayatını kaybetti. Ağır yaralanan polis memuru eş ameliyata alındı.

Olayı duyan çiftin yakınları ve hastane çalışanları gözyaşlarına boğulurken, çok sayıda polis memuru ve Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı.

SAVCILIK BEYLİK TABANCASINI ALMIŞ

Nurcan D., aile içi geçimsizlik nedeniyle eşini savcılığa şikayet ettiği ve savcılık kararıyla Necip D.'in beylik tabancasına el konulduğu öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim