Orhan Yücel'in  hazırlayıp sunduğu Fikir Meydanı programının bu haftaki konuğu İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu İstanbul Barosu Başkan Adayı AV. Ali Rıza Kaplan'dı.

Ekim ayında yapılacak olan seçimlerinde bu defa  İstanbul Milliyetçi Avukatlar Birliği ( İMAG ) rüzgarı esecek gibi görünüyor.  Grubun kurucu başkanı Av.Ali Rıza Kaplan bu defa da kolları sıvayarak İstanbul Barosu başkanlığına aday oldu. Bizde bu konuda  kendisine yönelttiğimiz sorularla güzel bir söyleşi hazırladık.

Av.Ali Rıza KAPLAN, İstanbul Baro Başkanlığı’na değerli meslektaşlarının teveccühü ile seçilmesi durumunda İstanbul’da 30.000'i aşan  avukat sayısının ekonomide  müthiş bir  güç olduğunu, bunu dünyanın çeşitli ülkelerinde uygulanan fakat ülkemizde pek bilinmeyen sistem olan OSO sistemiyle  harekete geçireceğini ifade etti.

 

 

Kaplan kısa adı OSO olan “Ortak Satın alma Organizasyonu” adı verilen proje için bir komisyon kurduklarını ve daha şimdiden komisyona birtakım firmalardan teklifler geldiğini belirtti. İstanbul Barosuna kayıtlı faaliyet gösteren 30.000 i aşkın avukat olduğunu bu meslektaşları için muhtelif ihtiyaç alımlarının toplu olarak yapılması halinde birçok firmanın büyük indirimler yapacağını belirten Kaplan “biz Baro seçimlerini kazanmamız halinde bu sistemi organize ederek, toplu alımlar yaparak meslektaşlarımıza büyük indirimler, avantajlar sağlayan alımlar yapma imkanı sağlayacağız.” dedi.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

 

 

Kaplan, “sözgelimi 1000 adet vasıta alımı için avukata yakışır bir araç firmasıyla anlaşma yapacağız filo alımı sebebiyle yüklü indirimler olacağı aşikardır. Aynı yöntem ile Bilgisayar, konut, yazlık, devremülk gibi mamelek satın alımlarında, talep toplama yöntemi ile toplu satın alma organizasyonu ile meslektaşlarımıza büyük avantajlar sağlayacağız. Bu sistem dünyanın birçok ülkesinde uygulanmakta bizde ise yeni bir sistem ve büyük avantajları var satıcı içinde 30.000 kişilik potansiyel avukat müşteri cazip bir topluluktur. ” şeklinde konuştu.

 

 

İstanbul Barosu Başkan Adayı Kaplan, bu proje sayesinde avukat meslektaşlarının da cazip indirimlerle mal alma şansına sahip olacaklarını ifade etti.


Editör: TE Bilisim