Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de en işlek caddelerinden olan Şarona'da iki ayrı silahlı saldırı gerçekleştirildi. İsrail Savunma Bakanlığı'na yakın cafe ve restoranların yoğun olduğu bölgede düzenlenen saldırıda 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

İsrail güvenlik birimleri, söz konusu saldırının Filistinli iki kuzen tarafından gerçekleştirildiğini aktardı. Tel Aviv polisi yaptığı açıklamada, saldırının hemen ardından biri yaralı diğeri de sağ olmak üzere iki saldırganın da yakalandığını duyurdu.

Tel Aviv Polis Müdürü Chico Hedri "terörist‘‘ olarak nitelendirdiği iki saldırganın bölgeye ateş açarak girdiğini ifade ederek, 9 kişinin kurşunların hedefi olduğunu söyledi.

Öte yandan İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu saldırıya sert tepki gösterdi. Netanyahu, açıklamasında silahlı saldırılara karşı alınacak önlemleri değerlendirdiklerini ifade ederek, "Gerçekten bize meydan okuyorlar. Ancak gerekli cevabı vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.Cihan

Editör: TE Bilisim