İşte o tepkiler ve paylaşımlardan birkaçı:

MERAL AKŞENER



DEVLET BAHÇELİ

1- Terörü lanetliyor;devletin tüm imkanlarıyla fitne ve ihanet ateşini söndürmesini bekliyor, istiyor, bunun takipçisi olacağımızı bildiriyorum
2-
İstanbul’u kana bulayan alçakların, emir aldıkları arsızların, Türkiye’yi istikrarsızlığa gömmek isteyen kansızların hesabı görülmelidir.
3-
Milli birliğimizi bozmaya, kardeşlik bağlarımızı koparmaya bizi birbirimize düşürmeye hiçbir mihrak ve mahfilin gücü ve nefesi yetmeyecektir
4-
Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk polis teşkilatına ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. 

ŞEVKET ÇORUH (ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE Kİ MESUT KOMİSER)



SABRİ ŞENEL

TERÖRE TESLİM OLMAYACAĞIZ KORKAN VE TALEPLERİNİ MÜZAKERE EDENLERİ ONAYLAMAYACAĞIZ!

Türk milletinin Anadolu coğrafyasında karşılaştığı en büyük tehdit ve tehlike olarak dün canımızı yaktı ocaklar batırdı bugün yine ocaklara ateş düşürdü yürekler volkan gibi yanıyor yarında benzer yol ve yöntemleri kullanacağı konusunda en küçük bir tereddüt etmiyoruz. Teröre teslim olmayacağız terörden medet uman asker polis katillerine teslim ve taviz olmanın bedelini acı biçimde yaşıyoruz. Terörle mücadele imana yakın farz gibi cihad olarak görülebilecek bir zarurettir. Teröristlerden gelecek dilemek zehirli yılanla çuvala girmek ve ondan merhamet ummaktır. Bu tablonun ve ihmalin sorumluları hala topluma kendilerini umut olarak sunmaları bunun kabul ve onaylanması kanlı sarmalı geçici nadasa bırakmak ve yarın bu terör tarlasından yeni ölümler hasat etmektir.


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul’da bugün yaşanan terör saldırısını lanetledi. Büyükekşi’nin saldırı ile ilgili açıklaması şöyle:

“İstanbul'da bugün sabah saatlerinde yaşanan acımasız saldırıyı lanetliyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bir alanda özellikle işbaşı yapma saatleri seçilerek yapılmış bu saldırı, sadece güvenlik güçlerimizi değil masum insanlarımızı da hedef alarak terör gruplarının alçaklığının da bir göstergesi olmuştur. Geçtiğimiz aylarda büyük şehirlerimizde yaşanan bu tür saldırılar sonrası defaten dile getirdiğimiz gibi terörü araç olarak kullanan hainler, ülkemizin ilerleyişine zarar veremeyecektir. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 23. Olağan Genel Kurulumuzda ifade ettiğimiz üzere Türkiye’nin geleceği için; gün, birlik ve beraberlik günüdür. Türkiye’nin terörden temizlenmesi için, 65 bin ihracatçı olarak hep yanınızdayız. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet, el eleyiz!’

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..


Editör: TE Bilisim